Ce va pune Monica Anghel pe masa de Paști. Preparatele delicioase gătite de artistă

Data actualizării: | Data publicării:
Monica Anghel, sursa instagram
Descriere foto: Monica Anghel, sursa instagram

Monica Anghel le-a dezvăluit fanilor ce va găti pentru masa de Paști.

Sfintele sărbători de Paşti se apropie, iar toate gospodinele stau tot mai mult în bucătărie pentru a prepara bucatele tradiționale pentru masa de Paști. Printre acestea se numără și Monica Anghel, care le-a dezvăluit fanilor ce preparate va avea anul acesta.

Potrivit acesteia, de pe masă nu va lipsi tradiționalul drob de miel și pasca, dar nici ouăle roșii. Artista a mărturisit că deși va avea o masă îmbelșugată, ea va putea să mănânce doar brânză, ceapă și ouă și nimic ce conține grăsimi, deoarece îi fac rău.

 De Sărbătorile Pascale, vom pregăti bucate tradiționale. Vom avea drob, sarmale, cozonac, friptură de miel, chiar dacă eu nu voi mânca, pentru că nu am voie să consum grăsimi. 

Cozonacul și pasca îmi produc arsuri la stomac. Mielul nu îmi place, deci e bine. O să fac și o ruladă de curcan, și o plăcintă cu carne, preferatele lui Aviv, fiul meu, și soțului meu. Iar eu voi avea voie să consum brânză proaspătă cu ceapă și ouă”, a povestit Monica Anghel pentru Impact. 

Citește și: Fuego a dezvăluit cine este a doua cea mai importantă femeie din viața lui: ”Am protejat-o în ultimul an”/ FOTO



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel