Monica Anghel, instructor de fitness acreditat: „Am absolvit deja, cu nota 10”. Cum își menține în prezent silueta

Data actualizării: | Data publicării:
Monica Anghel, foto Instagram
Descriere foto: Monica Anghel, foto Instagram

Monica Anghel poate profesa oricând într-o sală de fitness, datorită specializării de care se bucură.

Monica Anghel și-a impus planuri mărețe, după ce a reușit să slăbească spectaculos peste 30 de kilograme. Vedeta nu doar că își dorește să arate din ce în ce mai bine, dar a decis să facă și cursuri pentru a deveni instructor de fitness și nutriționist. Zis și făcut, întrucât vedeta este, de acum, acreditată pentru a antrena și alte persoane, în sala de fitness. Aceasta spune că nu a vrut să aibă această specializare pentru bani, ci pentru a deveni o variantă mai bună a sa, în acest domeniu. Totuși, oamenii pot apela oricând la sfatul ei, fără ezitare, spune Monica Anghel.

“Am absolvit deja, cu nota 10, cursul de instructor de fitness. Deci, în acest moment, sunt instructor de fitness acreditat. Mai am un examen de dat pe data de 28 mai, consultant psihologie nutrițională. Mai am alt examen de dat la anul, în ianuarie, pentru consultant nutriționist. În primul rând, eu am vrut să fac lucrurile acestea pentru mine ca să învăț cât mai multe despre această zonă, ca să zic așa, zona de sănătate. De ce? Știți foarte bine că în urmă cu 6 ani m-am operat pe coloană, de atunci am început să slăbesc și am început să îmi schimb stilul de viață și să am grijă de mine. Vreau să aflu cât mai multe lucruri despre toate domeniile acestea.

Nu știu, dacă o prietenă îmi cere un sfat, să pot să îi ofer un sfat aplicat, ca să zic așa. Evident, pot să îi dau un sfat în măsura în care nu are probleme de sănătate sau lucruri de acest gen. Dacă intervin problemele de sănătate, atunci, chiar dacă îmi este prietenă, nu pot să îmi permit să îi dau vreun sfat. Atunci trebuie, categoric, să meargă la medic și să facă ceea ce îi spună medicul.”, a declarat Monica Anghel, potrivit ego.ro.

Te-ar putea interes ași: Monica Anghel, trucul prin care își menține tenul tânăr: „E sfânt! Până acum doi ani, eu nu m-am dat cu cremă pe față deloc”

Cum reușește să mențină echilibrul 

În prezent, Monica Anghel face zilnic sacrificii pentru a-și menține rezultatele pe care a reușit să le obțină. Vedeta spune că nu se abate complet de la plăcerile vieții, însă știe exact cum să echilibreze situația. Artista nu mănâncă în mod repetat aceleași alimente rele pentru siluetă și nu uită niciodată care sunt problemele de sănătate care au adus-o în pragul acestei diete și siluete perfecte.

“Eu am încercat, dar nu m-a luat nimeni în seamă! (râde) E OK, nu mă deranjează, important este că fac lucrurile acestea pentru mine și mă simt foarte bine, am foarte multă energie, fac foarte mult sport, știu clar ce să mănânc, ce să aleg și așa mai departe. Dacă mănânc o prăjitură la câteva luni, o mănânc foarte încet, cu foarte multă plăcere, mă bucur de ea. Și stop, nu mănânc și azi, dar și mâine. Este o chestiune de adaptabilitate, de dorință. A fost dorința mea să slăbesc, să mă simt din ce în ce mai bine, să fiu sănătoasă, să nu mai am probleme cu coloana. Nu trebuie să facă toată lumea ce fac eu. Nu trebuie să facă nimeni nimic din ce fac eu. Aceasta a fost alegerea mea și îmi este foarte bine.”, a mai spus aceasta.

Pe aceeași temă: Câte abdomene face zilnic Monica Anghel, pentru a se menține fit: “Ca să ajungeți să arătați ca mine, vă trebuie determinare”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel