Monica Anghel a dat jos 30 de kilograme. Secretul artistei: Este deja un stil de viață

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto Facebook Monica Anghel
Descriere foto: Sursa foto Facebook Monica Anghel

Monica Anghel a dezvăluit secretul ei pentru o siluetă de vis. Cum a slăbit artista 30 de kilograme?

Monica Anghel a reușit într-un an și trei luni, aproximativ 30 de kilograme și este tare mândră de reușita ei. Vedeta spune că totul s-a datorat sportului, aceasta a mers la sala, dar a făcut mișcare și în aer liber. 

,,Nu trebuie neapărat să mergem la sală, putem să facem mișcare în aer liber. Putem să mergem în parc sau să mergem într-o pădure. Anul acesta împlinesc 51 de ani și nu e vorba despre frumusețe, este vorba despre sănătate și bucuria de a trăi”, a spus Monica Anghel, potrivit Spynews. 

Cu cât mănânc mai puțin, cu atât am mai multă energie


Monica Anghel spune că a apelat și la ajutorul psihologului, care o încuraja de fiecare dată când simțea că nu mai poate face asta. Cântăreața spune că se simte plină de energie de când a început să mănânce mai puțin. 

,,Mi s-a schimbat viața, am altă poftă de viață, am alte lucruri în cap, mă văd făcând alte lucruri. Îmi vin idei, am energie. Cu cât mănânc mai puțin, cu atât am mai multă energie.

Când merg la sală fac cardio și greutăți. Nu în fiecare zi, nu ridic greutăți mai mari de 20 de kilograme, deoarece am fost operată pe coloană și trebuie să am grijă. Acasă lucrez cu greutăți foarte mici”, a mai spus artista. 

A fost foarte important în acest proces de schimbare psihologul meu


După ce a reușit să ajungă la numărul de kilograme dorit, aceasta nu a renunțat la mișcare și regimul alimentar, ci le-a transformat într-un stil de viață, care se pare că îi priește de minune îndrăgitei cântărețe. 

,,Este deja un stil de viață. Procesul meu de slăbire a fost un an și trei luni, dar după ce s-a încheiat aces an, eu mi-am continuat acest stil de viață. A fost foarte important în acest proces de schimbare psihologul meu, deoarece îți dă niște cârlige de care te agăți atunci când vrei să o iei razna”, a spus vedeta. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel