Momentul când Mara Bănică a făcut-o cu ou și oțet pe Monica Gabor: „Se intitulează comoară națională. Purta chiloții surorilor”

Data actualizării: | Data publicării:

Nici până astăzi, Monica Gabor nu a venit cu vreo replică la adresa vedetei. Din ce motiv se iscase cearta dintre ele.

„La 14 ani m-am făcut c***ă. Mă săturasem de băut apă de la robinet, de pâine cu porția și chiloți pe care-i purtam împreună cu surorile mele”, este doar un pasaj din mesajul adresat de Mara Bănică Monicăi Gabor, în urmă cu ceva timp.

Vezi și: Cristian Țânțăreanu ar fi fost sunat pentru a-l ajuta pe Irinel Columbeanu, după ce Gigi Becali a refuzat să îi acorde sprijinul său: „Cred că se rezolvă cu banii”

Cele două vedete au avut ceva serios de împărțit în momentul în care Mara Bănică a observat pe pagina personală a Monicăi Gabor descrierea pe care și-o făcuse fosta soție a lui Irinel Columbeanu.

De asemenea, la vremea respectivă, actuala parteneră a lui Mr. Pink avea două pagini de prezentare drept biografii. Unul era destinat publicului român, iar celălalt era destinat publicului internațional, astfel că potențialii angajatori din străinătate puteau rămâne impresionați de descrierea pe care și-o făcuse vedeta.

Vezi și: Irinel Columbeanu, răsturnare totală de situație în cazul „ofertei” făcute de Mr. Pink. Adevărul despre implicarea soțului Monicăi Gabor

Totul se întâmpla în 2014, iar discuția rămăsese în aer deoarece Monica Gabor nici nu a încercat să-i ofere o replică Marei Bănică.

„Monica Gabor (fosta Columbeanu). O comoară națională. Așa zice site-ul ei. Ăla terminat cu punct com. Că pe ăla cu punct ro (nu există, din păcate), știe toată lumea cum stă treaba. O să râdeți, dar am citit tot capitolul cu biografia. E făcută pentru americani. Ăia habar n-au nici că postul Național Tv (unde cică a fost ea asistentă) e unul inexistent, nici că laBe1 tv nu se uită nici dracul! Ălora poți să le zici orice. Halesc. Dacă și ar fi făcut o biografie pe un site pentru români și ar fi fost sinceră, ar fi sunat așa:

„La 14 ani m-am făcut c***ă. Mă săturasem de băut apă de la robinet, de pâine cu porția și chiloți pe care-i purtam împreună cu surorile mele, cu rândul. Primul meu pește a fost unul, Dinu Damaschin. M-a dat la tot orașul. Bine, la oameni cu bani, nu la oricine. O dată sau de doua ori m-a dus și la București, la lucru. Frumos oraș! Mi-a plăcut din prima. Am zis că acolo vreau să ajung. Și mi-am îndeplinit visul. Un alt pește, din lumea bună, m-a cumpărat. Unul Matei Miko. Vrăjește lumea că face modelling. Aiurea! Plasează tinere ca mine, pe ici, pe colo. Norocul meu a fost Irinel. M-a plăcut, prostul! M-a luat de tot. M-a îmbrăcat, m-a dus la școală, m-a spălat. M-a luat și de nevastă.

În fine, nu zic mai departe. Că de aici, povestea e cunoscută. Cum mă, frate, sa te autointitulezi comoară națională? Este vreo Iulia Hașdeu? Vreo Monica Lovinescu? Vreo Ecaterina Teodoroiu? Nu. Țara asta a noastră are, sper, un alt sistem de valori când vine vorba de comori naționale”, a scris Mara Bănică Pe Facebook, în 2014.

Vezi și: L-a contactat sau nu Monica Gabor? Zoltan Nagy, noi informații despre starea de sănătate a lui Irinel Columbeanu, după ce s-a zvonit că ar avea Alzheimer

Monica Gabor era foarte tânără atunci când a ales să fie împreună cu Irinel, totul culminând cu căsătoria dintre cei doi. Potrivit unor zvonuri, Monica avea doar 17 ani atunci când a fost confirmată relația cu fostul afacerist. Alte voci spuneau că era și mai mică, cu toate că la numai 16 ani a fost violată.

Astăzi, Monica este împreună cu Mr. Pink, afaceristul american, iar cu mai bine de patru ani în urmă, Irinuca, fiica Monicăi și a lui Irinel, s-a mutat alături de ea și actualul iubit, în State.

Ea s-a perfecționat profesional în noua țară, abandonând cu totul orice legătură cu România.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel