Cristian Țânțăreanu ar fi fost sunat pentru a-l ajuta pe Irinel Columbeanu, după ce Gigi Becali a refuzat să îi acorde sprijinul său: „Cred că se rezolvă cu banii”

Data publicării:

Cristian Țânțăreanu a fost sunat de Adiță Voicu, pentru a-i cere ajutorul în vederea situației în care se află Irinel Columbeanu. 

Irinel Columbeanu trece prin momente grele, după ce a pierdut tot ce avea și a ajuns la azilul de bătrâni. Fostul om de afaceri se confruntă și cu probleme de sănătate, dar și cu probleme financiare. Acesta se descurcă cu greu să își plătească azilul, mai ales că are o pensie foarte mică.

Cristian Țânțăreanu ar fi fost sunat pentru a-l ajuta pe Irinel Columbeanu, după ce Gigi Becali a refuzat acest lucru

Irinel Columbeanu speră ca cei care au posibilități financiare să îl poată ajuta în aceste momente grele. După ce Gigi Becali a refuzat să îi acorde sprijinul lui, Cristian Țânțăreanu a fost sunat de Adiță Voicu, pentru a-l ajuta pe fostul milionar care nu are bani să plătească centrul de bătrâni unde locuiește.


„Am vorbit cu domnul Țânțăreanu, cu care Irinel e prieten, și am organizat zilele acestea un șpriț. Cred că se rezolvă cu banii!”, a spus Adiță Voicu, în cadrul podcastului lui Serghei Mizil, conform Click.

Cum a reacționat Gigi Becali când a auzit de situația în care se află Irinel Columbeanu

„Tată, normal că îmi pare rău de cum a ajuns Irinel Columbeanu, iar eu cu ce să îl ajut acum? Spuneți voi? Ce să îi fac eu? Însă, eu sunt curios unde îi sunt toți banii lui? Voi știți? Cum poți să pierzi așa dintr-o dată atâția bani? Trebuie aflat cum de a ajuns el la sapă de lemn. Eu cred că totuși Monica (Gabor, fosta soție, n. red.) și fata lui îl vor ajuta. Nu cred că îl vor lăsa așa, iar cineva cred că îi plătește azilul ăla, că nu oricine se duce la un asemenea azil. Pe Zina (Dumitrescu, care și-a trăit ultimele zile în același azil, n. red.) am ajutat-o atunci că săraca ajunsese foarte rău, dar eu refuz să cred că Irinel chiar nu mai are nici măcar doi lei. Vezi, în viața asta trebuie să ai mare grijă cum îți administrezi averea”, spune Gigi Becali, citat de Prosport.

„E trist să vezi cum astfel de oameni din bogătași ajung săraci”

”Voi credeți că eu nu puteam să sparg banii în petreceri pe yacht-uri sau să îmi iau vreun avion? Și puteam să îmi cumpăr și yacht. Și acum pot, dar, tată!, eu sunt Gigi Becali și știu ce vreau de la viață. Totuși, eu cred că măcar o femeie sau două, mă refer la cele care au fost în viața lui Irinel îl pot ajuta! Voi mă întrebați dacă îl ajut eu, dar cu ce să îl ajut? Spuneți-mi voi.  Eu cred că și Romanița (Iovan, fostă parteneră de viață de-ale lui Irinel Columbeanu, n. red.) îl mai poate ajuta, poate că l-a și ajutat în trecut. Însă, da, e trist să vezi cum astfel de oameni din bogătași ajung săraci. Treaba e că, dacă nu ai grijă de tine, viața te aduce unde te aduce”, a mai spus Gigi Becali, pentru sursa citată.

Ce pensie primește Irinel Columbeanu lunar

„Primesc o pensie de 1.976 de lei pe lună, dar am poprire la bancă pe pensie! Romanița m-a ajutat să-mi plătesc chiria la ultimul apartament, pe care l-am avut într-un complex rezidențial. În prezent, nu mai dețin nicio proprietate. Acum, însă, Romanița nu m-a mai ajutat, nici Monica, deloc”, a dezvăluit Irinel Columbeanu, în podcastul lui Serghei Mizil, găzduit chiar la azil, potrivit click!

Citește și: Imagini emoționante cu Serghei Mizil, în timp ce îl ajută pe Irinel Columbeanu să mănânce. Fostul om de afaceri ar suferi de Alzheimer



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel