Mirela Vaida, secretul unui corp de invidiat. Ce face vedeta în fiecare dimineață: „Îmi dă energie pentru toată ziua”

Data actualizării: | Data publicării:
Mirela Vaida, sursa foto Facebook
Descriere foto: Mirela Vaida, sursa foto Facebook

Mirela Vaida le-a dezvăluit fanilor cum decurge o zi din viața ei și cum reușește să se mențină în formă. 

Mirela Vaida este una dintre cele mai apreciate vedete de televiziune din România. Aceasta este mama a trei copii și face față cu brio responsabilităților pe care le are în rolul de mamă, soție și om de televiziune. În plus, nu uită să aibă grijă de corpul ei și merge și la sală. Aceasta a început intens antrenamentele deoarece vrea să aibă un corp de invidiat. 


Chiar dacă aleargă de dimineața până seara pentru a avea grijă și de copii și de carieră, aceasta spune că nu vede deloc pe cântar. Cu toate că se ține și de antrenamentele de la sala de fitness, Mirela Vaida se plânge că nu vede rezultatele. 


„Gata! Am ajuns la sala! Programul e asa: la 7.30 ies din casa cu copiii. Eu echipata de antrenament, ei echipati de scoala. Ii las la poarta scolii si eu plec spre Bucuresti, 30 km, sa ajung la ora de aerobic, cycling, interval, body-pump, etc! Stau 1-2 ore, transpir, alerg, pedalez, apoi fug inapoi 30 km sa iau copiii de la scoala/gradi si sa ne indreptam catre activitatile lor extracurriculare: pian, fotbal, inot, tenis, etc! Asta se intampla de 3-4 pe saptamana! Nu, nu e greu! Miscarea imi da o stare super buna, imi da energie pentru toata ziua, ma face sa ma simt vie, chiar daca, dupa atata efort, pe cantar nu se vede niciun gram!! Voi cum va incepeti ziua”, a scris Mirela Vaida pe Facebook. 

 

Mirela Vaida, despre afecțiunea gravă cu care se confruntă copiii ei: „A fost foarte greu când nu știam cu ce să tratez”


Toți copiii vedetei suferă de dermatită atopică, o boală de piele care se manifestă prin piele sensibilă, uscată, prurit și uneori răni deschise. Mirela Vaida a dezvăluit că fiul cel mare este cel mai puțin afectat de această boală. Acum situația este sub control, deoarece prezentatoarea TV a găsit anumite creme care să aline suferința micuților. 


„ Copiii mei, toți trei, au pielea atopică! Ne-am luptat cu dermatita atopică încă de la naștere! Piele sensibilă, uscată, prurit, uneori răni deschise… A fost foarte greu când nu știam cu ce să tratez”, a mărturisit vedeta în urmă cu ceva timp. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel