Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu, vacanță într-o destinație de vis. Ce locație au ales cei doi

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au dezvăluit destinația de vis pe care au ales-o pentru a-și petrece vacanța.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au plecat într-o vacanță de vis în doi, după ce emisiunea pe care o prezintă îndrăgitul prezentator a intrat oficial în vacanță. Cei doi nu au stat nicio clipă pe gânduri, și-au făcut imediat bagajele și au plecat într-o locație care nu se află însă în  țara noastră. Aceștia au fost întotdeauna adepții vacanțelor petrecute peste hotare, iar de data aceasta cuplul celebru a ales ca destinație Coasta de Azur, Franța. Se pare că răsfățul e la maxim aici, pentru că proaspăta mămică se delectează cu un pahar de șampanie, asortat cu o căpșună, într-un loc cu o priveliște ce-ți taie respirația. Soțul ei, Dani Oțil, a ținut chiar să facă și o glumă în stilul său caracteristic, pe această temă. 

„Noi nu stăm aici, facem doar story-uri. Noi stăm jos, am găsit ceva la o bătrânică.”, a spus Dani Oțil pe instastory.

 

Dani Oțil, experiență neplăcută în Dubai

Nu este pentru prima dată când cei doi aleg să-și petreacă concediul într-o vacanță în străinătate singuri, de la nașterea copilului lor. În trecut, părinții lui Luca Tiago au plecat în Dubai. Totuși, de aici prezentatorul TV nu s-a întors cu o experiență chiar plăcută, povestind toată întâmplarea în cadrul emisiunii matinale pe care o prezintă pe Antena 1.

”Am fost la un hamam, mai de bogați că de săraci am mai fost în Turcia și a fost foarte bine. În general acum lucrează asiatice și totul e mai pe nou. De data asta chiar un cetățean m-a… și mi-am dat seama că la un masaj normal prefer un bărbat că are forță mai mare.

Mă, ăsta avea o forță pe lângă faptul că era așa într-un prosop și nu înțeleg de ce. Când îți face masaj o femeie, vorbesc de partea de masaj de la hamam, ai două opțiuni: reziști sau te uiți pe jos. Nu mă mai duc! Băi, m-a frecat… Să nu mergeți că este și scump, iar pe soția a făcut-o de 1.90 m. Nu mai fac asta niciodată!”, a descris Dani Oțil la emisiunea sa Neatza cu Răzvan și Dani, potriivt Fanatik.

Cum se înțelege prezentatorul TV cu soția sa

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu se afișează des pe rețelele de socializare, făcând diverse activități împreună sau făcând ironii unul la adresa celuilalt. Totuși, într-una dintre emisiunile pe care o prezintă, Dani Oțil a dezvăluit faptul că a ajuns să se certe destul de tare cu partenera sa într-o seară, totul pornind de la o glumă.

”Am fost la un pas de divorț aseară, gândire de femeie. M-am pus cu soția în pat, că așa e duminica și ne-am uitat la serial. Serialul pleacă de la o poveste care a circulat pe internet: Cum ar fi dacă un avion ar decola astăzi și ar ateriza peste 5 ani din cauza unei energii. Bineînțeles, după cinci ani de zile unii erau căsătoriți cu alții, cât să stai?

Atât mi-a trebuit să deschid subiectul. Am întrebat-o și eu pe soție dacă s-ar căsători cu altul dacă aș dispărea și dacă da, peste cât timp. Și ea a zis: ''Firește nu, Dani, toată viața aș rămâne agățată'', iar când m-a întrebat ea, eu i-am spus adevărul (...). Nu mai răspundeți la întrebări capcană în pat cu soția.'', a declarat Dani Oțil la Neatza cu Răzvan și Dani.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 05 aug 2022, 07:29 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience