Dani Oțil a răbufnit, după ce el și Gabriela Prisăcariu au fost criticați de fani: ”Comentează de parcă ți-au plătit ei sejurul”

Data actualizării: | Data publicării:

Dani Oțil le-a răspuns public celor care îl critică pe el și pe soția sa.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au plecat într-o vacanță de vis în doi, după ce emisiunea pe care o prezintă îndrăgitul prezentator a intrat oficial în vacanță. Aceștia au fost întotdeauna adepții vacanțelor petrecute peste hotare, iar de data aceasta cuplul celebru a ales ca destinație Coasta de Azur, Franța. Din dorința de a-și ține fanii la curent cu toate activitățile pe care le desfășoară, cei doi au postat diferite imagini din vacanța de cinci stele, unde răsfățul este la cote maximime. Se pare că nu toți urmăritorii au fost convinși de intențiile bune ale acestora și le-au adresat mai mult critici celor doi. În acest sens, Dani Oțil nu a mai rezistat și a făcut o postare pe Instagram, în care a dezvăluit toate comentariile negative pe care le-a primit în aceste trei zile de vacanță.

 

„După trei zile de vacanță am aflat că:

- unii oameni îți comentează de parcă ți-au plătit ei sejurul

- oriunde ai fost, știe un român un loc mai mișto, fix lângă

- dacă pleci fără bebe, nu e problemă. Ai două milioane de bone care ar avea grijă de el... așa aprig te ceartă doamnele acasă

- dacă alegi ieftin... ești sărac

- dacă alegi scump.. ești nenorocit.”, a scris Dani Oțil pe Instagram.

Gabriela Prisăcariu, ipostază de infarct în costum de baie. Dani Oțil a încercat să-i ascundă părțile intime soției sale

 

 

Gabriela Prisăcariu a fost și ea ținta criticilor

Gabriela Prisăcariu și-a obișnuit deja fanii cu stilul ei provocator de a poza, dovadă că este extrem de mulțumită de silueta ei de invidiat. În timp ce unii îi admiră corpul fostului model, ații o critică aspru pentru felul în care se fotografiază. Gabriela Prisăcariu a ales să se pozeze de la balconul camerei în care cei doi își petrec aceste zile minunate de vacanță, fără să pună niciun articol vestimentar pe ea.

Vezi fotografia cu Gabriela Prisăcariu AICI

Fanii nu au iertat-o nicio clipă, aducându-i o serie de reproșuri: „Noi, ca și tine de altfel, știm ca arăți bine, dar nu înțeleg de ce trebuie să te dezgolești. Ai nevoie de confirmări? La un moment dat nici lui Dany nu o să-i mai placă. Uneori ce-i prea mult strică! Nu te cert, vreau să știi că-mi ești extrem de dragă și-ți doresc ca fiecare zi din viață să ți fie frumoasă!”, Superbă.Într-adevăr, însă nu mă pot abține să nu mă întreb de ce s-ar afișa ața o femeie superbă, care nu are nevoie de confirmări și validări, ajuta la contracte?”, Îmi și pare rău de Dănuț, săracul bătrân se mai poate ține la tine??”, au fost câteva dintre comentariile negative primite de soția lui Dani Oțil.

Comentariul care a stârnit însă indignarea vedetei a fost cel din urmă, unde un fan s-a luat de diferența de vârstă de 12 ani dintre ea și soțul ei, Dani Oțil. Aceasta a ales să-i răspundă urmăritorului printr-un instastory.

„Nu, nu sunt în vacanță la bunici, sunt în vacanță cu bunicul. Aceea a fost o glumă scrisă de un om, pentru un roast. Știu că vă credeți amuzanți, dar mai primesc mesaje la fel, deci nu ați inventat voi nicio glumă.”, a fost comentariul făcut de Gabriela Prisăcariu pe instastory.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel