Mirela Vaida este pregătită să devină mamă pentru a patra oară: Mă gândesc serios și vorbesc cu soțul meu zilnic

Data publicării:
Sursa foto: Mirela Vaida, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Mirela Vaida, Instagram

Mirela Vaida și-a exprimat dorința de a fi mamă din nou.

Mirela Vaida a împlinit recent vârsta de 40 de ani și se consideră o femeie împlinită pe toate planurile. Frumoasa prezentatoare are o carieră de succes, dar și o familie numeroasă. Totuși, aceasta a dezvăluit faptul că nu ar vrea să se oprească aici. Chiar dacă are deja doi băieți și o fetiță, Mirela Vaida spune că și-ar mai dori cel puțin un copil, însă nu exclude nici varianta de doi copii.

"E vorba despre o viață în care am reușit să-mi îndeplinesc visul de a deveni mamă. Și nu mama unui copil, ci mama a trei copii. Recunosc că nu m-aș opri aici. Și nici cifra patru din fața vârstei mele nu mă oprește. Chiar mă gândesc serios și vorbesc cu soțul meu zilnic că ne-am mai dori un copil, poate chiar doi. Și dacă ar veni deodată n-ar fi nicio problemă! Pentru mine toate numerele acestea, 40 de ani și trei copii, înseamnă de fapt esența vieții, împlinirea vieții.", a declarat Mirela Vaida, potrivit viva.

Mirela Vaida se consideră un om împlinit

"Chiar sunt un om împlinit și fericit care nu mai are nimic de demonstrat nici în plan personal și cu atât mai puțin în plan profesional. Pentru că eu sunt acum acolo unde îmi doream să fiu la 40 de ani: să mă bucur de viață, de curtea mea, de animăluțe și, mai presus de toate, de cei trei copii care ne fac viața fericită și care ne dau sens în fiecare zi.", a continuat prezentatoarea.

Prezentatoare a avut probleme de sănătate, acum câteva zile

Mirela Vaida a trecut prin clipe grele, acum câteva zile. Prezentatoarea Tv s-a simțit rău, în timp ce prezenta emisiunea Acces Direct, de la Antena Stars. Vedeta a ieșit din platou fără nicio explicație, în timpul pauzei publicitare, lăsându-l singur pe colegul său, Adrian Velea. Acesta le-a explicat telespectatorilor faptul că Mirela se simte rău, dar că își va reveni curând și se va întoarce în platou. 


”Ne-am întors în direct și colega mea, Mirela Vaida, o să revină în curând lângă mine. Îi este puțin rău, dar, așa cum o știm cu toții pe Mirela, este o femeie puternică și va reveni cât de curând, ne întoarcem la povestea noastră”, a povestit Adrian Velea.

Spre finalul emisiunii, Mirela Vaida a revenit în platou, semn că starea ei de sănătate se ameliorase. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel