Când va avea loc înmormântarea lui Alexandru Arșinel și ce va lua actorul cu el, în sicriu

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Alexandru Arsinel, captură TV
Descriere foto: Sursa foto: Alexandru Arsinel, captură TV

Familia lui Alexandru Arșinel a anunțat când va avea loc înmormântarea acestuia.

Alexandru Arșinel a murit joi, 29 septembrie, la vârsta de 83 de ani. Sicriul său a fost depus astăzi, la Teatrul „Constantin Tănase”, unde toți cei care l-au iubit îi pot aduce marelui actor un ultim omagiu. Potrivit Fanatik, acesta va fi înmormântat pe 2 octombrie, la Cimitirul Bellu, acolo unde avea locul asigurat de mai mulți ani de zile. Mai mult, cei doi băieți ai regretatului artist se pare că-i vor respecta toate dorințele tatălui său, astfel încât vor pune lângă el, în sicriu, pălăria, costumul și butonii favoriți. Sâmbătă, pe 1 octombrie, sicriul va fi depus la Capela Bellu, unde va sta până în ziua înmormântării.

„Tata va ajunge astăzi (n.r.: 30 septembrie 2022) la ora 14 la teatru, la Tănase. Va sta până mâine la prânz. Mâine va fi depus la Capela Bellu, iar înmormântarea va avea loc duminică, la ora 12, la Cimitirul Bellu”, a declarat Bogdan Arșinel, unul dintre fiii actorului, pentru sursa citată anterior.

Iubirea vieții lui Alexandru Arșinel, destin crunt. Marilena a rămas paralizată pe viață, în urma unui accident

Dan Negru, devastat de moarte actorului

Mai multe vedete și-au exprimat durerea, cu privire la această pierdere uriașă, printre care și Dan Negru. Acesta a împărtășit astfel cu fanii săi un dialog pe care l-a purtat cu Alexandru Arșinel, ce avea drept subiect chiar sfârșitul vieții acestuia. 

„L-am întrebat pe Arșinel ce i-ar spune lui Dumnezeu în ziua in care ar veni la el și i-ar spune că a expirat"contractul" pe care l-au semnat in 1939. Azi a venit ziua...”, a scris Dan Negru pe Facebook.

Iubirea vieții lui Alexandru Arșinel, destin crunt. Marilena a rămas paralizată pe viață, în urma unui accident

Ce spunea Alexandru Arșinel despre sfârșitul său

În urmă cu câțiva ani, când încă problemele de sănătate nu-l afectaseră atât de tare, Alexandru Arșinel vorbea totuși despre sfârșitul său și despre regretele cu care a rămas, după o viață petrecută pe scenă. 

„Regret? Știi ceva?! N-am regret. Sunt mofturi. Faptul că am reușit să realizez multe lucruri, faptul că am reușit să ies din multe cumpene și încurcături demonstrează niște reușite. Să regret reușitele? Să regret faptul că am trecut peste niște lucruri care constituiau niște frâne în viața mea? Nu regret nimic, chiar dacă am greșit, am fost eu.(...) Am văzut că se poate să-l păcălești, am avut vreo 3 momente în care l-am păcălit. Cu umor se fentează mai ușor.”, declara Alexandru Arșinel, în cadrul emisiunii WOWbiz, în urmă cu 5 ani.

Alexandru Arșinel a fost unul dintre cei mai iubiți actori română, lăsând astfel o durere uriașă atât în sufletele oamenilor care l-au urmărit în decursul acestor ani, cât și în inimile colegilor de breaslă. Acesta și-a dedicat toată viața scenei, iar cea mai mare dorință a sa era să se facă bine, pentru a putea urca din nou în fața publicului care îl iubește atât de mult. Din păcate, problemele de sănătate i-au dat mari bătăi de cap în ultima vreme, iar în ciuda disperării familiei de a-l ajuta pe acesta să se recupereze, trupul său a cedat.

Cristian Tudor Popescu îl jignește dur pe Alexandru Arșinel: „Nu făcea să râdă decât curcile. A atârnat în meserie de fusta Stelei Popescu”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel