Mirela Vaida, decizie radicală: ”Avem termen 13 august”. Are legătură cu soțul ei

Sursa foto: Mirela Vaida, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Mirela Vaida, Instagram

Mirela Vaida a luat o decizie împreună cu soțul ei, pe care le-a împărtășit-o fanilor în mediul online.

Mirela Vaida și soțul ei au una dintre cele mai frumoase familii din showbizul românesc, mândrindu-se cu trei copii superbi. Chiar dacă viața sentimentală pare a fi una perfectă, cei doi se confruntă totuși și cu o problemă. În curând, se apropie vacanța binemeritată de la malul mării pe care cuplul o așteaptă din plin. Până atunci însă, celebra prezentatoare și partenerul ei și-au impus să slăbească, cei doi obținând deja și câteva rezultate. Mirela Vaida a povestit totul pe rețelele de socializare, unde le-a explicat fanilor și de ce au luat această decizie.

„Știți că toate lucrurile bune încep de luni… așa și eu! Avem termen: 13 august. De luni mi-am propus să slăbesc, gata! Am zis gata, nu se mai poate. Știu că o să-mi spuneți, băi, că te alinți, că nu ești grasă, că nu știu ce. Bun! Sunt de acord cu voi că nu par grasă. Dar, vine vacanța de vară și te duci la mare și te dezbraci în sutien și în slipi și atunci într-adevăr se vede că nu ești slabă.

În momentul ăla zici: băi, nu puteam să dau și eu, înainte să vin la plajă vreo 3-4 kilograme jos, ca să arăt și eu bine în costum de baie. Ba da, doar că acele 3-4 kilograme pe care vrem să le dăm jos sunt cele mai grele. De ce? Că nu se duc. Eu, cel puțin, mă chinui de mulți ani.. de când l-am născut pe Tudor să dau jos kilogramele cu care am rămas după fiecare sarcină și n-am putut.”  a spus Mirela Vaida pe Instagram.

Poale-n brâu moldovenești cu brânză. Rețeta Mirelei Vaida

Cât a slăbit Mirela Vaida în două zile

Chiar dacă s-a apucat de dietă abia de două zile, Mirela Vaida le-a povestit impresionată fanilor săi faptul că deja a obținut și rezultate vizibile.

”Așa că cele 4-5 kilograme care sunt fix pe burtă și pe șolduri se văd cel mai rău. Am 60 de kilograme și 1,58 m înălțime. Este enorm! Teoretic, ar trebui să am 50. Până pe 13 august când plec în vacanță trebuie să slăbesc 5 kg. Eu am ținut multe diete. M-am apucat de dietă de două zile și astăzi am văzut deja rezultate. 

Sâmbătă dimineața, înainte de dietă, 59,7 kg! 1,58 cm înălțime. Am reușit să slăbesc 1,6 kg în două zile.”, a mai spus vedeta.

Mirela Vaida a pierdut două sarcini

Chiar dacă acum cuplul celebru pare a fi în culmea fericirii, prezentatoarea povestea recent faptul că înainte să aibă această familie numeroasă s-a chinuit extrem de greu pentru a deveni mamă, fiind susținută la orice pas de soțul ei.

”Am avut noroc de soțul meu. El mi-a zis să cânt muzică de folclor, populară, el mă împinge de la spate,  are nu înțelege c cânt. Pe primul copil l-am făcut foarte greu. Am pierdut două sarcini. Aveam deja 32 de ani și eu nu aveam niciun copil. Și mă stresa treaba asta, soțul meu avea 36, era deja timpul să fim părinți, și nu eram. Cu toată agitația asta, alergătura am pierdut două sarcini, dar urâte cu hemoragii, fix pe scenă, unde nu puteai face nimic. Am fost puternică, dar am suferit foarte mult, dar am luat apoi calea mănăstirii, a bisericii, să întreb de ce mi se întâmplă mie asta.”, a povestit Mirela Vaida în cadrul podcastului de pe Youtube a lui Valentin Sanfira.

Mirela Vaida a fost într-o relație cu un cântăreț, înainte să-și cunoască soțul. Despre cine e vorbaGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 18 iul 2022, 16:10 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience