Mirela Vaida, apel disperat la Acces Direct: „Antoanela e liberă. Mă uit bine de zece ori când ies de pe poartă”

Data publicării:
Captură video Youtube/ Antena 1
Descriere foto: Captură video Youtube/ Antena 1

Mirela Vaida nici bine nu s-a întors în cadrul emisiunii „Acces direct”, că deja a aflat faptul că Antoanela circulă liberă pe străzi.

Mirela Vaida a început luni, 29 august, un nou sezon al emisiunii Acces Direct. Totuși, în loc să se bucure de revenirea de pe micile ecrane, celebra prezentatoare a primit deja vești care au pus-o pe gânduri. În timp ce voia să intre în studioul care, pentru câteva ore îi este casă, aceasta a fost înștiințată că Antoanela, atacatoarea care i-a distrus mașina în urmă cu două luni și care a atacat-o în direct cu un bolovan, în urmă cu un an, este din nou în libertate. Mai mult, agresoarea ar fi fost deja văzută în locul în care Mirela Vaida își desfășoară activitatea profesională. În acest sens, vedeta și-a făcut din nou publice grijire, cu privire la această situație și la siguranța personală. 

”În momentul in care am venit azi la muncă am primit informatia de la domnul portar că Antoanela e liberă, e văzută pe aici. M-a rugat domnul dacă se poate să-mi parchez mașina în altă parte ca să nu mi-o spargă din nou. Ea a fost eliberată de instanță ca și cum s-a vindecat, iar dacă e vindecată e liberă să facă ce vrea, se presupune că nu va mai veni, așa cum s-a mai presupus o dată, în urmă cu un an, că nu va mai veni și totuși s-a întors. Problema nu e la ea, problema e să am eu tot timpul niște ochi la spate și să mă uit bine de zece ori când ies de pe poarta serviciului, când plec, când ies cu copiii, când îmi parchez mașina...”, a anunțat Mirela Vaida la Acces Direct, potrivit spynews.

Mirela Vaida nu vrea să se opereze la ochi: ”O să aplic leacuri băbești”. Vedeta a început deja un tratament în acest sens

Mirela Vaida a fost atacată în direct, în urmă cu un an

În urmă cu un an de zile, Mirela Vaida a fost atacată în direct, de o femeie dezbrăcată, care s-a năpustit cu un bolovan asupra ei. Atât vedeta, cât și telespectatorii au fost șocați, pentru că nu înțelegeau situația, dar nici cine era femeia care voia să îi facă rău acesteia. 

„Sunt în stare de șoc. Am fost atacată, fix când am intrat în platou. Avea un pietroi foarte mare și foarte greu care trebuia să vină în capul meu. A intrat o femeie dezbrăcată complet, pe o ușă lăturalnică, țipa în continuu să îi dau banii. Primesc foarte multe amenințări de la o femeie pe nume Magdalena Șerban, despre care știți că este criminala de la metrou. Spune mereu că o să plătesc pentru ceea ce i-am făcut la emisiune. M-am speriat, nu am știut ce să fac”, a spus Mirela Vaida la „Acces Direct”, chiar după ce a avut loc acest incident. 

Decizia luată de procurori atunci, în privința atacatoarei, a dezamăgit-o pe vedetă

Chiar dacă o țară întreagă a fost martoră la tentativa de omor ce a avut loc chiar în platoul emisiunii Acces Direct, se pare că procurorii nu au privit cu aceeași gravitate situația. Mirela Vaida se chinuie și în ziua de astăzi să găsească o variantă prin care să o închidă definitiv pe cea din cauza căreia nu mai are liniște. 

„Nu a fost tentativă de omor, nici amenințate. A fost distrugere, că a aruncat cu pietroiul și a crăpat sticla platoului, și ultraj al bunelor moravuri, pentru că a intrat dezbrăcată. Atât.

Eu sunt încă traumatizată. Intenția mea nu e să bag la balamuc două femei bolnave. Dacă ele sunt bolnave, nici sentința, nici lipsa unei sentințe nu le va ajuta. Ele pot venit din nou aici, dacă nu sunt urmărite penal”, a spus Mirela Vaida, la vremea aceea, vizibil afectată de decizia instanței.

Câte mii de euro a cheltuit Mirela Vaida în Delta Dunării: ”Nu e ieftin, dar banii rămân în țară”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel