Mirela Vaida, anunț neașpteptat: ”Hai să-l facem și pe patru”

Data publicării:

Mirela Vaida a făcut un anunț neașteptat pe rețelele de socializare, unde își exprimă dorința de a deveni din nou mamă.

Mirela Vaida a participat la petrecerea aniversară a lui Pepe, care pe 20 iunie a împlinit vârsta de 43 de ani. La eveniment au fost prezente și alte persoane publice, printre care Alina Pușcaș, colega de platou a artistului de la emisiunea ”Te cunosc de undeva”. Vedele nu și-au concentrat toată atenția pe sărbătorit, ci mai mult pe proaspătul-născut. Mirela Vaida a postat pe rețelele de socializare cum Alina Pușcaș îl ținea în brațe pe cel mic, când a avut o replică surprinzătoare. Ambele prezentatoare de la Antena 1 sunt mămici a trei copiii, astfel încât moderatoarea de la Acces direct i-a spus Alinei să facă amândouă al patrulea copil. Mirela Vaida se arăta a fi melancolică asupra faptului că nu mai are un bebeluș, motiv pentru care și-ar mai dori oricând unul. Nu este însă pentru prima dată când vedeta face un astfel de anunț, semn că viața cu trei copii nu este deloc grea, iar ea este pregătită de noi provocări.

„Vezi că se ia Alina, ce frumos e. Și mie mi-e dor de copii mici. Hai să îl facem și pe al patrulea.”, a spus Mirela Vaida pe instastory.

Mirela Vaida, decizie radicală: ”Avem termen 13 august”. Are legătură cu soțul ei

Mirela Vaida și-ar dori gemene

Deși provine dintr-o familie numeroasă, Mirela Vaida s-a chinuit din greu să devină mămică. Mai mult decât atât, prezentatoarea TV ajunsese la o vârstă destul de înaintată, când deja ar fi trebuit să aibă mai mult decât un copil. În momentul în care a rămas însărcinată cu fetița, prezentatoarea a fost în culmea fericirii. Aceasta nu voia să dea nimănui vestea cea mare, de frica că s-ar putea întâmpla ceva rău. În cele din urmă, totul a decurs bine și, chiar dacă medicii nu o încurajau să nască natural, vedeta a mers pe instinctul său, știind faptul că va reuși și de această dată, cu ajutorul credinței. Acum, prezentatoarea TV se bucură de o familie minunată, fiind mamă a trei copii. 

Poale-n brâu moldovenești cu brânză. Rețeta Mirelei Vaida

 "Aveam deja 32 de ani și eu nu aveam niciun copil. Și mă stresa treaba asta, soțul meu avea 36, era deja timpul să fim părinți. Și doctorița mea mi-a spus că dacă trec de 35 de ani, să facem fertilizare in vitro, că e mai greu după, șansele scad cu fiecare an după 30, nu mai ai aceleași rezerve. Și uite așa m-am rugat la Dumnezeu, cu credință, cu speranță. Și am rămas însărcinată cu Carla și vreau să zic că a fost cea mai mare bucurie. Mi-a fost frică să spun că sunt însărcinată, că dacă eu pierdusem două sarcini, am zis că nu mai spun până nu e mare copilul.

Am născut-o pe Carla natural, deși doctorița mi-a zis să nu o nasc natural, că am avut probleme. Am zis că dacă Dumnezeu mi-a dat copilul eu pot să îl nasc natural. Și am născut natural, la 33 de ani. Am alăptat un an de zile. În pauzele de publicitate, soțul îmi aducea copilul la alăptat. După ce ți-a dat Dumnezeu primul, s-a desfundat conducta. Acum am mai face. Două fete aș mai face, două, dacă mi-ar da Dumnezeu gemene, ca să scap din prima, vai..aș fi cea mai fericită. Am și nume pentru ele.", a spus Mirela Vaida în cadrul podcastului de pe Youtube a lui Valentin Sanfira.

Mirela Vaida a fost într-o relație cu un cântăreț, înainte să-și cunoască soțul. Despre cine e vorba



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel