Mirela Vaida a plecat într-o nouă vacanță de vis. Ce destinație a ales de data aceasta vedeta

Data publicării:

Mirela Vaida a plecat într-o nouă vacanță de vis cu familia ei.

Mirela Vaida profită din plin de concediul pe care îl are de la emisiunea Acces Direct și își încarcă bateriile pentru noul sezon, ce este pe cale să înceapă. De curând, vedeta, împreună cu familia sa, s-au întors din Delta Dunării, acolo unde cei cinci au petrecut câteva zile de vis. Nici mult nu au stat acasă, că aceștia au plecat din nou la drum. De data aceasta, destinația de vacanță aleasă nu se mai află în România, celebra prezentatoare optând pentru un resort din Hurghada, Egipt. Mirela Vaida a publicat extrem de multe fotografii și videoclipuri pe rețelele de socializare pentru a-și ține, ca de obicei, fanii la curent cu toate momentele prin care trece în locația de cinci stele aleasă. În ciuda fricii care s-a instalat în toți oamenii, după ce o româncă a fost ucisă de un rechin în Egipt, prezentatoare a dat uitării acele vești tragice și s-a aventura cu familia sa în largul Mării Roșii, unde cei mici au făcut chiar și snorkeling.

Mirela Vaida nu vrea să se opereze la ochi: ”O să aplic leacuri băbești”. Vedeta a început deja un tratament în acest sens

 

 

Mirela Vaida a fost pentru prima dată în Delta Dunării

Chiar cu câteva zile înainte de a pleca în această locație de peste hotare, Mirela Vaida a fost într-o vacanță de vis în Delta Dunării. Vedeta, după cum a declarat în urmă cu puțin timp, s-a aflat pentru prima dată în această locație, chiar dacă este una dintre cele mai frecventate și iubite destinații de concediu de către români. În acest sens, prezentatoarea a rămas complet fascinată de frumusețea din acea zonă, dar și de stilul de viață pe care îl au oamenii de acolo.

„În Delta Dunării a fost fascinant, a fost ceva nou pentru toată lumea. Și a fost o surpriză și pentru noi cei mari, și pentru copii, pentru că e inedit să lași mașina pe uscat și, de acolo ,să mergi cu barca până la hotel, și să ai ieșire și la Dunăre, și la mare și să poți, dacă vrei, să faci o plimbare cu barca. E inedit să ne dăm seama ce țară frumoasă avem și ce locuri absolut fascinante avem, care, din păcate, mi se pare că nu sunt destul de mult exploatate.”, a spus Mirela Vaida pentru Fanatik.

 

 

Cât a plătit Mirela Vaida pentru vacanța din Delta Dunării

Vedeta a lăsat o sumă destul de impresionantă pentru patru zile petrecute la Delta Dunării, dar, spune ea, totul s-a meritat din plin.

„Legat de preț, pe noi ne-au costat aproximativ 2.000 de euro trei nopți de cazare în Deltă, la o pensiune de patru stele, cu demipensiune și cu transport inclus de la Murighiol. N-aș putea să spun că e mult, având în vedere cât au crescut prețurile acum, la tot ce înseamnă utilități. Nu e nici puțin. E comparabil cu un orice sejur în oricare altă țară occidentală. Dar m-am bucurat că am putut măcar o vacanță din cele două-trei, pe care mi le-am propus pe an, să le fac în România.

Și să las bani în România, banii pe care să-i dăm serviciilor românești, locuitorilor din Deltă care trăiesc, vă spunem, din turism și din pescuit. Bani care știu că se întorc la ai noștri și care rămân în țară. Nu mi s-a părut un efort, nu e ieftină o vacanță în Deltă, dar nici viața lor, acolo, nu este ieftină. Cam asta ar fi primele impresii.”, a mai spus aceasta.

Cum și-a ales Mirela Vaida bona pentru copii. Adriana Bahmuțeanu a sfătuit-o pe vedetă: ”Era important să fie din...



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel