Cum și-a ales Mirela Vaida bona pentru copii. Adriana Bahmuțeanu a sfătuit-o pe vedetă: ”Era important să fie din...

Data publicării:
Sursa foto: Mirela Vaida, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Mirela Vaida, Instagram

Mirela Vaida a vorbit despre cum se descurcă în creșterea celor trei copii și cine îi oferă ajutor.

Mirela Vaida are una dintre cele mai frumoase familii din sowbiz-ul românesc, mândrindu-se cu o căsnicie care s-a menținut departe de scandaluri în tot acest timp și cu trei copii superbi. Totuși, faptul că are o meserie atât de solicitantă nu îi mai permite vedetei să se ocupe necondiționat de micuții familiei și a determinat-o să caute ajutor. Potrivit impact.rola sfatul Adrianei Bahmuțeanu, celebra prezentatoare de la Acces Direct s-a decis să caute bonă chiar în direct, în cadrul emisiunii pe care o prezintă. Această metodă a funcționat foarte bine, spune vedeta, care a primit extrem de multe oferte și recomandări.

„Și mi-au scris o grămadă pe Facebook. Mi-au trimis CV-uri, poze, recomandări și, dintre toate, una singură mi-a atras atenția. (…) Gata! Hai că o sunăm și să ne întâlnim. Și de atunci au trecut 6 ani”, a declarat Mirela Vaida, pentru sursa citată anterior.

Cât timp își petrece bona în casa Mirelei Vaida

După lungi căutări, Mirela Vaida a găsit în sfârșit persoana potrivită în grija căreia să-și poată lăsa copiii. Aceasta spune cu mândrie că este tot moldoveancă și locuiește în casa lor de luni până joi.

„Avem o bonă semi-internă, pentru că în weekend-uri pleacă la casa ei. Deci la noi stă de luni până joi. E moldoveancă din Fălticeni. Era important să fie din aceeași țărână ca să vorbim aceeași limbă”, a mai spus Mirela Vaida.

Mirela Vaida, prima reacție după ce Emily Burghelea a numit-o „falsă și duplicitară”

De ce soacra Mirelei Vaida nu o ajută pe aceasta în creșterea copiilor

Potrivit sursei citate, după ce devenise mamă pentru a treia oară, Mirela Vaida a primit ajutor în creșterea celor mici de la soacra ei, care s-a mutat de la Cluj pentru o scurtă perioadă de timp. Vedeta, împreună cu soțul ei, au decis ulterior că cel mai bine pentru femeia vârstnică este să se reîntoarcă în casa ei, acolo unde are tot confortul necesar pentru a trăi cât mai liniștită această perioadă.

„Abia se pensionase din învățământ, voia liniștea ei, îi era dor de oraș, noi ne-am mutat la Snagov între niște drumuri de țară și nu auzeai decât un avion care mai trecea dinspre Băneasa din când în când.

Și atunci am convenit cu toții că e fain să avem o bunică la Cluj la care să mergem. A fost fericită că e orașul în care s-a născut, are casa plină cu amintiri acolo, și-a luat cățel”, a povestit Mirela Vaida.

Atacatoarea Mirelei Vaida a fost condamnată. Ce sentință a primit din partea judecătorilor

Mirela Vaida își mai dorește două gemene

Faptul că a devenit mamă pentru prima dată după vârsta de 30 de ani a întristat-o destul de tare pe vedetă la vremea aceea. Totuși, după ce a apărut primul copil în viața cuplului celebru, aceștia au tot continuat să-și mărească familia. De mai multe ori însă în ultima vreme, vedeta de la Antena 1 și-a exprimat dorința de a face și al treilea copil sau, în cel mai norocos caz, să facă chiar gemene.

"Aveam deja 32 de ani și eu nu aveam niciun copil. Și mă stresa treaba asta, soțul meu avea 36, era deja timpul să fim părinți. Și doctorița mea mi-a spus că dacă trec de 35 de ani, să facem fertilizare in vitro, că e mai greu după, șansele scad cu fiecare an după 30, nu mai ai aceleași rezerve. Și uite așa m-am rugat la Dumnezeu, cu credință, cu speranță. Și am rămas însărcinată cu Carla și vreau să zic că a fost cea mai mare bucurie. Mi-a fost frică să spun că sunt însărcinată, că dacă eu pierdusem două sarcini, am zis că nu mai spun până nu e mare copilul.

Am născut-o pe Carla natural, deși doctorița mi-a zis să nu o nasc natural, că am avut probleme. Am zis că dacă Dumnezeu mi-a dat copilul eu pot să îl nasc natural. Și am născut natural, la 33 de ani. Am alăptat un an de zile. În pauzele de publicitate, soțul îmi aducea copilul la alăptat. După ce ți-a dat Dumnezeu primul, s-a desfundat conducta. Acum am mai face. Două fete aș mai face, două, dacă mi-ar da Dumnezeu gemene, ca să scap din prima, vai..aș fi cea mai fericită. Am și nume pentru ele.", a spus Mirela Vaida în cadrul podcastului de pe Youtube a lui Valentin Sanfira.

Poale-n brâu moldovenești cu brânză. Rețeta Mirelei VaidaGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel