Mirela Vaida, criză de nervi după ce a fost amendată. Ce a pățit vedeta: „Practic își amendează angajații că vin la muncă”

Data publicării:

Mirela Vaida tună și fulgeră după ce a fost amendată. Vedeta a povestit cum s-a întâmplat totul. 

Mirela Vaida este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde le povestește fanilor tot ce se întâmplă în viața ei. Recent, prezentatoarea TV a avut parte de o situație neplăcută, recent, în centrul Capitalei. ,ai exact, Mirela Vaida  și-a parcat autoturismul într-un loc nepermis, motiv pentru care a fost amendată cu 200 de lei.

Mirela Vaida, criză de nervi după ce a fost amendată

Zilele trecute, Mirela Vaida a mers la un spectacol, la Teatrul de Revistă. Prezentatoarea TV și-a parcat mașina într-un loc nepermis, astfel că s-a ales cu o amendă de 200 de lei. Enervată de această situație, Mirela Vaida nu s-a mai putut abține și a făcut totul public, transmițând chiar și un mesaj dur pentru Primăria Capitalei. 

„Am și o problemă, că nu mă băgam dacă nu aveam o problemă. Vreau să trimit și eu un mesaj Primăriei Capitalei, ai cărei angajați suntem, că noi, Teatrul de Revistă, suntem, practic, finanțați de Primăria București. Cum să facem, când venim la muncă cu mașina, cu ce să venim altceva, că eu stau la 30 de km de Capitală, unde să parcăm ca să nu ne amendați. Circulația e închisă și pune poliția, garduri, zice: «Nu treceți», bandă galbenă.

Ok, nu trecem, parcăm, dar ce facem, că după aceea ne amendați. Tocmai am primit o amendă de 200 de lei de la Primăria Capitalei, care, practic își amendează angajații că vin la muncă. Deci, eu trebuie să plătesc 200 de lei amendă că am fost aseară la Teatrul de Revistă și am parcat pe lângă Sala Palatului, pentru că nu aveam unde să parchez”, a povestit Mirela Vaida pe Instagram.

Cum se menține Mirela Vaida în cea mai bună formă

Mirela Vaida se numără printre cele mai apreciate vedete din showbiz-ul românesc. Prezentatoarea TV arată impecabil și recunoaște că apelează la diete în momentul în care simte că încep să se acumuleze kilogramele în plus. 

„Țin diete atunci când simt că am luat-o razna, că am pus cam multe kilograme. Atunci, sigur, țin o dietă de o săptămână-două. Mă reglez, dau jos cele 2 kilograme în plus, cam atât pun eu, 2 sau 3 kilograme maximum. După aceea, revin la viața normală. Dar nu am fost niciodată un om care să țină diete pe termen nelimitat. Deci la mine în casă nu e cu dietă. Eu sunt un om fericit când se mănâncă, și eu mănânc tradițional, frumos, românesc, nu salate și rucola.

Iar atunci când simt că e cam mult și nu se mai încheie fusta, mă reglez. Mă hidratez câteva zile, țin așa un pic de dietă sănătoasă, asta însemnând să nu consum mult, caloric. Și gata, mi-am revenit rapid! Pentru că am o viață activă și organismul răspunde imediat. De gătit, gătesc bine și chiar ar fi păcat să nu mănânce familia mea din mâna mea”, a mărturisit Mirela Vaida pentru Viva.

Citește și: Mirela Vaida vrea să se mute departe de București. Motivul pentru care vedeta ar lua o asemenea decizie: „Suntem fascinați de locuri, oameni, mâncare, priveliști!”

Mirela Vaida a pierdut două sarcini. Confesiunile dureroase ale prezentatoarei TV: „Începusem să-mi pierd speranța”

Ce studii are la bază, de fapt, Mirela Vaida: „Ceea ce fac acum nu are nicio legătură”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel