Mirela Vaida a pierdut două sarcini. Confesiunile dureroase ale prezentatoarei TV: „Începusem să-mi pierd speranța”

Data publicării:
Mirela Vaida, captură video Youtube/ Acces Direct
Descriere foto: Mirela Vaida, captură video Youtube/ Acces Direct

Mirela Vaida și-a deschis sufletul și a vorbit despre cea mai mare dramă din viața sa. 

Mirela Vaida se poate considera o femeie împlinită și fericită. Are o carieră de succes și o familie superbă. Cu toate astea, puțini sunt cei care știu că vedeta a trecut prin momente de coșmar, în urmă cu mai mult timp. 

Mirela Vaida a pierdut două sarcini

În cadrul unei emisiuni TV, Mirela Vaida și-a deschis sufletul și a vorbit despre cea mai mare durere din viața sa. Mai exact, prezentatoarea „Acces direct” își pierduse speranța că va putea avea vreodată copii, după ce a pierdut două sarcini. Cum multă rugăciune, dar și durere în suflet, după trei ani, Mirela Vaida a rămas însărcinată cu primul ei copil, Carla, iar la 10 luni distanță a rămas din nou gravidă cu cel de-al doilea copil.

„M-am căsătorit după patru ani de relație. Nu am putut să am imediat copii. Începusem să-mi pierd speranța că voi putea să devin mamă pe cale naturală. Atunci m-am gândit la mama și bunica mea care au avut mulți copii. Am și pierdut două sarcini. Am avut răbdare. După trei ani de rugăciuni și încercări am rămas însărcinată cu Carla, fără să-mi doresc atât de repede al doilea copil, la zece luni ale Carlei am rămas însărcinată cu cel de-al doilea copil”, a povestit aceasta, potrivit  Antena 3.

Mirela Vaida: „Recunosc că nu m-aș opri aici”

Mirela Vaida recunoaște că este o femeie fericită și împlinită și nu exclude să devină din nou mamă. 

„E vorba despre o viață în care am reușit să-mi îndeplinesc visul de a deveni mamă. Și nu mama unui copil, ci mama a trei copii. Recunosc că nu m-aș opri aici. Și nici cifra 4 din fața vârstei mele nu mă oprește. Chiar sunt un om împlinit și fericit care nu mai are nimic de demonstrat nici în plan personal și cu atât mai puțin în plan profesional. Pentru că eu sunt acum acolo unde îmi doream să fiu la 40 de ani: să mă bucur de viață, de curtea mea, de animăluțe și, mai presus de toate, de cei trei copii care ne fac viața fericită și care ne dau sens în fiecare zi”, a mai dezvăluit Mirela Vaida.

Motivul pentru care copiii Mirelei Vaida nu îi urmăresc emisiunea

Chiar dacă mama lor este pe micile ecrane în fiecare zi, de luni până vineri, cei mici nu obișnuiesc să o urmărească niciodată. În acest sens, Mirela Vaida ne-a dezvăluit într-un interviu în exclusivitate pentru Spectacola care este motivul din spatele acestei decizii, dar și cum au perceput copiii acest lucru.

„Nu le-am interzis asta, pur și simplu le-am spus că nu este o emisiune pentru copii. Ei de multe ori cer să vină cu mine la emisiune. I-am  mai luat într-o vară, cred că de 1 iunie. Sigur că s-au plictisit, pentru că nu e joacă de copii acolo și atunci le-am spus că nu au ce să vadă acolo, mai bine să stea acasă și să se uite la un desene care le place, dar nu le-am interzis sau le-am impus. Astăzi, copiii știu și ei să aprindă televizorul, dar au înțeles că e mami acolo și gata, și-au dat seama că nu au ce să înțeleagă din emisiunea mea, nu e pentru ei.”, ne-a spus Mirela Vaida, în exclusivitate, pentru Spectacola.

Citește și: Mirela Vaida, poze fierbinți în costum de baie, din vacanță. Reacția fanilor: „Unii dintre noi nu-și permit deloc concediu...” /FOTO



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel