Ce studii are la bază, de fapt, Mirela Vaida: „Ceea ce fac acum nu are nicio legătură”

Sursa foto: Mirela Vaida, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Mirela Vaida, Instagram

Mirela Vaida a dezvăluit care este profesia ei de bază și pentru ce s-a pregătit la vârsta de 18 de ani.

Mirela Vaida nu s-a pregătit nicio clipă pentru cariera pe care astăzi o profesează. Este artistă, dar, în același timp, își îndeplinește cu brio și rolul de prezentatoare TV, fiind vedeta Antenei 1 de ani buni de zile. Cu toate acestea, în urmă cu mai mulți ani, vedeta se vedea pe un cu totul alt drum, urmând studiile Facultății de Drept, una dintre universitățile la care nu doar că trebuie să înveți extrem de mult, dar și procesul de admitere este unul destul de dificil. Pe parcurs însă, aceasta și-a schimbat rapid direcția și a pășit în domeniu pe care-l practică deja de 15 ani de zile și care este unul nativ, spune ea.

“Și eu m-am gândit: “Am irosit atâția ani învățând!”. A trebuit să învăț mult la Facultatea de Drept. Eu am făcut-o și la Universitatea București, unde era concurență mare și se intra foarte greu. După care am făcut 2 mastere și un Institut Diplomatic Român, după Comunicare. Ceea ce fac acum nu are nicio legătură, sunt pe scenă de 15 ani la Teatrul de Revistă, joc și cânt nativ. Ceea ce fac la televiziune este o chestie care implică niște abilități cu care te naști (...) Partea artistică este nativă, cea mai puțin educată în sensul de școală, dar îmi aduce cea mai mare satisfacție.”, a declarat Mirela Vaida pentru ego

VEZI și: Mirela Vaida și-a dus copiii la Disneyland. Care a fost impresia vedetei: „Nu e prima oară când simt asta”

Nu ar putea reveni la avocatură

Chiar dacă în tinerețe s-a pregătit pentru acest loc de muncă, Mirela Vaida spune că nu s-ar mai vedea niciodată într-un astfel de domeniu. Vedeta nu-și mai vede viața în afara televiziunii și proiectelor pe care le desfășoară regulat, astfel încât, pe viitor, își propune să se dezvolte tot mai mult pe această latură.

“Pe scenă, în televiziune, mai am și proiectele mele de folclor pe care le iubesc foarte tare, mai facem și podcast-uri. Nu m-aș mai putea întoarce în avocatură acum. S-au schimbat foarte multe, este foarte greu să iei de la 0 ceea ce nu ai făcut la 19 ani. Din punct de vedere legistlativ, lucrurile sunt într-o continuă dinamică. Din punctul acesta de vedere, îmi dau seama că nu mai este nimic valabil din ce am învățat în facultate, doar așa, principiile mari, dar legile sunt dinamice, sunt adaptate la societate, se schimbă tot timpul, mai ales după ce am intrat în Uniunea Europeană. Și atunci, zic că așa a fost să fie pentru mine, merg mai departe cu ce mi-am ales!”, a continuat ea.

VEZI și: Ce intervenție estetică vrea să-și facă Mirela Vaida. Reacția neașteptată a soțului său: "Mi-a spus că dacă m-a luat de nevastă și mi-a făcut trei copii..."

Motivul pentru care copiii Mirelei Vaida nu îi urmăresc emisiunea

Chiar dacă mama lor este pe micile ecrane în fiecare zi, de luni până vineri, cei mici nu obișnuiesc să o urmărească niciodată. În acest sens, Mirela Vaida ne-a dezvăluit într-un interviu în exclusivitate pentru Spectacola care este motivul din spatele acestei decizii, dar și cum au perceput copiii acest lucru.

„Nu le-am interzis asta, pur și simplu le-am spus că nu este o emisiune pentru copii. Ei de multe ori cer să vină cu mine la emisiune. I-am  mai luat într-o vară, cred că de 1 iunie. Sigur că s-au plictisit, pentru că nu e joacă de copii acolo și atunci le-am spus că nu au ce să vadă acolo, mai bine să stea acasă și să se uite la un desene care le place, dar nu le-am interzis sau le-am impus. Astăzi, copiii știu și ei să aprindă televizorul, dar au înțeles că e mami acolo și gata, și-au dat seama că nu au ce să înțeleagă din emisiunea mea, nu e pentru ei.”, ne-a spus Mirela Vaida, în exclusivitate, pentru Spectacola.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 11 aug 2023, 09:05 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience