Cum s-a transformat viața lui Mircea Solcanu, după ce a devenit penticostal: "Am închis multe capitole, cum ar fi ..."

Data publicării:
Mircea Solcanu, captură youtube
Descriere foto: Mircea Solcanu, captură youtube

Mircea Solcanu a dezvăluit cum s-a schimbat viața sa, după ce a devenit penticostal. 

Mircea Solcanu a fost unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori TV. Acesta a moderat ani la rând o emisiune alături de Cabral. După declarațiile controversate făcute de vedetă, cu privire la orientarea sexuală, acesta a fost dat afară și nu a mai reușit niciodată să revină în televiziune, ajungând să se refugieze în orașul natal, Constanța. Ulterior, fostul prezentator a fost diagnosticat cu tumoare pe creier, motiv pentru care a ales să meargă la Viena pentru a rezolva această problemă. Deși operația a decurs bine, medicii l-au avertizat pe acesta că riscă ca boala să recidiveze.

Cum s-a transformat viața lui Mircea Solcanu, după ce a devenit penticostal

Mircea Solcanu recunoaște că se confruntă în continuare cu problemele de sănătate. Cu toate astea, fostul prezentator recunoaște că viața i s-a schimbat radical și chiar a lăsat în urmă identitatea sa de homosexual. 

 'Problemele de sănătate evoluează, dar am de gând să le las să meargă până unde se poate merge. Nu am cum să am grijă de ele, că nu am cum să îmi tai capul singur. Nu mai îmi doresc încă odată experiența aia. De zâmbit mai zâmbesc, dar nu am mai râs de mult. Ăsta e un motiv care mă îngrijorează. Acum mi-am schimbat viața și felul de a fi, cine sunt eu. Am renunțat la vechea persoană, la Mircea. În buletin am rămas Mircea. Dar Mircea de azi nu se mai întâlnește cu cel de ieri. Am închis multe capitole, cum ar fi homosexualitatea. Este un capitol încheiat pentru mine.„, a declarat Mircea Solcanu la „Exclusiv VIP', Cristi Brancu.

Ce spune Mircea Solcanu despre viața sentimentală

Mircea Solcanu a decis să devină penticostal. Acest lucru i-a schimbat total viața fostului prezentator TV. 

'Nu am o iubită, dar mă curteaza vreo trei. E ca orice început. Dacă nu e alb, trebuie să fie negru sau invers? Poți trăi viața și în gri. Dacă lipsește un bărbat, nu trebuie să fie o femeie sau vice-versa. Poate să fie niciunul, așa cum am ales eu. Singurătatea e singurul moment în care ești liber. Îl las pe Dumnezeu să mă surprindă. Îl las pe El să aleagă, căci alegerile mele din viață s-au dovedit a fi proaste. Nu toate, dar majoritatea. Mi-au provocat suferință. Și a existat moment zero în care am zis că îmi răstignesc firea. Acea persoană din trecut rămâne o amintire a ce a fost.

Nu îmi șterg viața cu buretele și de mâine mă îmbrac în sac, pun sandale, leg o sfoară și ies să strig la lume: păcătoșilor! Nu! În septembrie anul trecut am luat decizia de a-L urma pe Dumnezeu în apa Botezului. Sunt într-o biserică mica, din Constanța, creștină, autonomă. Sunt creștin ca toți, dar nu mai am post-it-ul de ortodox, penticostal, etc. E următorul capitol al vieții mele și îl voi scrie cu Dumnezeu', a spus Mircea Solcanu.

Cu ce se ocupă Mircea Solcanu acum

'Nu mai știu ce e binele, dar cred că sunt bine. Mă gândeam că sunt chiar foarte bine, trăiesc o viață pe care mulți și-ar dori-o: citesc, ascult muzică, mă uit la filme, mă întâlnesc cu prietenii buni. Acum 1 an am avut ceremonia de absolvire a facultății. Nu cred că o sa pot face meserie asta, că nu mă mai ajută auzul. M-am gândit să mă mut în zona de Podcast, lucrez la amenajarea locului unde să fac acel podcast. M-am mutat la Constanța, că e orașul meu natal. Am trăit până la 29 de ani aici, după care m-am mutat la București, am stat 10 ani după care am revenit acasă. Cât timp am stat în București mă consideram bucureștean', a spus Mircea.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel