Mircea Bravo, cea mai importantă lecție pentru tineri: „Ei trebuie să fie jos de tot” /EXCLUSIV

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Mircea Bravo, prezent în platoul Spectacola, a oferit câteva detalii despre ultimele sale creații cinematografice. Printre acestea, influencerul a oferit un sfat tinerilor care se află la început de drum.

Mircea Bravo a fost invitatul Georgianei Ioniță, realizatoarea emisiunii „Întâlnire cu arta”, de la Spectacola, acolo unde ne-a vorbit despre experiența sa ca student, oferind cu aceeași ocazie și un sfat pentru tinerii care se consideră „pierduți” înainte și după facultate. Mircea Bravo este cunoscut din mediul online, însă, în ultimul timp acesta a participat în mai multe producții, cel mai nou film al său urmând să aibă premiera pe data de 10 octombrie, anul acesta. 

Vezi și: Cea mai mare provocare întâlnită de Mircea Bravo în organizarea nunții: „Am fost super panicat” / VIDEO

Vezi și: Mircea Bravo face „Nuntă pe bani” / Întâlnire cu arta - video

Sfatul pentru tineri, de la Mircea Bravo

Deși a făcut Dreptul, Mircea Bravo a recunoscut că eșecul admiterii la Barou a reprezentat o oportunitate pentru acesta, oferindu-i foarte multă libertate de alegere. El le recomandă tinerilor să se afle măcar o dată „jos” de tot, acolo de unde nu poți decât să te ridici. Mai mult de atât, siguranța constantă nu poate oferi ceva tocmai benefic, spune artistul. Influencerul se dă exemplu pe sine.

„Eu am făcut Dreptul. Mi se pare că, pentru tineri, e foarte greu să iei o decizie la 19 ani și să știe ce vor. Sunt atâtea opțiuni și se gândesc atât de mult să nu-și ia „țeapă”, că se uită la alții și văd că au calea exactă. Am ales Dreptul pentru că îmi dădea patru ani de libertate. Mergeam la Cluj și voiam să descopăr ce se întâmplă. După patru ani, când am terminat, părinții mei tot insistau și nu aveam puterea să renunț. Am încercat să dau la Barou și nu am reușit. O chestie importantă era că, pentru a promova examenul de Barou, trebuia să faci 70 de puncte, iar eu făcusem 69. Gândind retroactiv, dacă intram la Barou nu eram atât de fericit așa cum sunt acum, dar primisem o libertate după ce picasem examenul, puteam face ce vreau eu. Le recomand tinerilor ca cel puțin o dată în viață să fie jos de tot, că dacă ești jos de tot ai cumva o libertate, iar în momentul în care pici, știi ce să faci, că ai mai fost jos și te-ai ridicat. E mai bine așa decât să fi fost tot timpul în siguranță.”, a spus Mircea Bravo, în exclusivitate, pentru Spectacola.

Filmul care te va face să râzi cu lacrimi

Mircea ne-a mai oferit câteva informații și despre o altă idee pe care a pus-o în producție- „Moartea în vacanță”. Este un film de comedie în privința căruia s-a încercat corectarea tuturor greșelilor pe care le-a făcut în filmele „Nuntă pe bani” și „Mirciulică”. Invitatul a mai precizat că părerile și critica venită din afară au reprezentat chiar și o sursă de inspirație.

„Am filmat în Grecia, Bulgaria și prin România, în mai multe zone. E un roadtrip cu trei personaje care călătoresc. Filmul se numește „Moartea în vacanță”. E un film de comedie care trebuie să te facă să râzi la culme. Credem că am învățat niște lucruri și din „Nuntă pe bani”, pe care le-am putea îmbunătăți la „Moartea în vacanță”, și asta e ceva dureros pentru noi deoarece feedback-ul vine după doi ani. Dacă filmul „Mirciulică” l-am făcut în 2021, abia în 2023 am primit feedback-ul. La „Nuntă pe bani” va apărea după ce apare în cinema. Durează mult. Consider că acest feedback nu-mi știrbește creativitatea sau autenticitatea. Cred că această creativitate există în limite. Dacă ne folosim de critica constructivă putem să ne dezvoltăm. Învățăm, pentru că avem mult feedback și vrem să îl punem în aplicare pentru a deveni tot mai buni.”, a mai precizat artistul, pentru Spectacola.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Exclusiv


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel