Cea mai mare provocare întâlnită de Mircea Bravo în organizarea nunții: „Am fost super panicat” / VIDEO

Data publicării:
Mircea Bravo, captură video Youtube/ Spectacola
EXCLUSIV
Descriere foto: Mircea Bravo, captură video Youtube/ Spectacola

Mircea Bravo a fost invitat în cadrul emisiunii „Întâlnire cu arta.”

Mircea Bravo a fost invitatul Georgianei Ioniță Toader în cadrul emisiunii „Întâlnire cu arta”, difuzată la Spectacola și DC News, acolo unde a adus cele mai proaspete informații despre cel mai nou film realizat de acesta, „Nuntă pe bani”. Până acolo însă, actorul a dezvăluit ce l-a inspirat în această producție și ne-a împărtășit propria experiență, cu privire la organizarea nunții. Acesta a ajuns în fața altarului în vara anului trecut, alături de Georgiana, partenera sa de viață.

„Nunta este mereu o negociere între tine, soție, celelalte rude și încerci să găsești un echilibru, să nu se supere nimeni. Eu cu soția mea am zis că nu vrem o nuntă mare, de asta am luat din prima o sală cu doar 150 de invitați, astfel încât să nu mai poată veni părinții cu alte persoane. Noi ne-am simțit foarte bine, a fost una restrânsă unde știam aproape pe toată lumea, dar așa mi-am dat seama că nunțile sunt o industrie în România, se învârt o grămadă de bani acolo. Am încercat să facem o nuntă specială, m-am simțit foarte bine.”, a declarat Mircea Bravo, în cadrul emisiunii „Întâlnire cu arta”.

VEZI și: Mircea Bravo face „Nuntă pe bani” / Întâlnire cu arta - video

Cea mai mare provocare pe care a întâmpinat-o la propria nuntă

Mircea Bravo a povestit chiar și cea mai dificilă situație pe care a întâlnit-o la organizarea propriei nunți. Este vorba despre așezarea invitaților la mese, lucru în care se regăsesc cel mai probabil foarte mulți români.

„Subiectul nunților e foarte generos. E o idee originală, nu a mai făcut nimeni despre nunți și mi se pare că aș fi putut face și un film de 3 ore, pentru că te regăsești în el.

Eu am organizat foarte relaxat nunta. Dar în momentul în care am așezat oamenii la masă, simțeam că vreau să-i spun lui Chat GBT cum se înțeleg invitații între ei, ca să așeze el. Mi se părea că trebuie să fac ecuații matematice, a fost cea mai mare provocare pentru mine. În momentul în care am intrat la sală, am fost super panicat, am simțit că nu le place, și apoi am stat de vorbă cu ei și se simțeau bine. Am mers la fiecare în parte și abia apoi am făcut dansul mirilor, pentru că altfel aș fi avut emoții.”, a continuat el.

VEZI și: Mircea Bravo, dezvăluiri inedite despre momentul care i-a schimbat viața. ‘’M-am făcut entertainer pentru că sunt un narcisist’’

Mircea Bravo, detalii despre filmul „Nuntă de bani”

Cea mai nouă producție va fi putea urmărită în cinematografe începând cu 10 octombrie, dezvăluie Mircea Bravo. Oamenii se vor întâlni aici cu diverse situații din viața reală, dar și cu foarte multe obstacole cu care foarte mulți miri s-au întâlnit.

„Un american dacă s-ar uita la „Nuntă pe bani”, pentru că la ei nu există chestia asta, ar fi șocat. La noi în film e o nuntă urbană, nu e o nuntă de la țară, este o nuntă de acum, când meniurile sunt foarte scumpe, găsești greu o locație. Acum sunt tradiții mai frumoase, aplauzi când vine friptura, ne-am modernizat. Pe 10 octombrie se lansează în cinematografe, în toată țara.”, ne-a mai dezvăluit acesta, în cadrul emisiunii.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel