Mircea Badea, trucul bizar cu care ține hoții la distanță. Ce face prezentatorul TV cu cojile de ouă: „Este mind blowing”

Data publicării:
Descriere foto: Mircea Badea, captură video YouTube
Descriere foto: Descriere foto: Mircea Badea, captură video YouTube

Mircea Badea a dezvăluit trucul inedit cu care ține hoții departe de locuința sa. 

Mircea Badea este unul dintre cei mai apreciați prezentatori TV din România. Recent, acesta a dezvăluit soluția prin care puteți scăpa de „oaspeții nepoftiți”, mai exact de hoți! 

Mircea Badea, trucul bizar cu care ține hoții la distanță

Mircea Badea a povestit, în cadrul emisiunii pe care o prezintă, că pune coji de ouă sub preșul de la intrare. Mai exact, în momentul în care vede faptul că respectivele coji au fost strivite, este clar că un hoț a vrut să-i fure lucrurile din casă. Prezentatorul TV este convins că acest truc dă roade, motiv pentru care a decis să împărtășească acest lucru cu fanii săi. 

„Atenție! Trucul meu. Când pleci de acasă, pui sub preșul de la intrare sau poți să pui un preș „la interior” cum ar spune Cîțu. Deci cum deschizi ușa să fie un preș. Zic că mai bine la interior decât la exterior. Sub preș cu mare grijă când pleci de acasă pui niște coji de ouă, ai lăsat ușor, ai închis frumos ușa.

Când ai venit acasă şi ai dat la o parte, dacă alea sunt praf, e clar că a intrat cineva în casă. Tare sau ce? Folia cu bule se aude. Ce o să facă ăla, o să pună cojile de ouă la loc? Tare sau ce? E mind blowing”, a spus Mircea Badea la emisiunea pe care o prezintă.

Mircea Badea nu bea apă de mai bine de 30 de ani

Mircea Badea a dezvăluit motivul pentru care nu bea apă de mai bine de 30 de ani. 

„Nu am băut apă de 30 de ani. Eu beau căldări de energizante pe zi și mă culc. Eu nu vă spun să faceți ca mine, Doamne ferește! Beau căldări de energizante de peste 25 de ani. Eu când citesc astfel de știri, mă întreb cum de mai sunt pe planetă. Eu am consumat energizante de zici că-s acționar. Nu mai zic cât cico am băut… Nu contest adevărul acestor articole, doar că uneori mă întreb cum de mai sunt în viață.

Nu mai zic și ce mănânc… dacă povestesc și ce mănânc… s-a terminat cu șmecheria în sat!

Nu contest știrile care spun că mor tinerii din cauza energizantului, dar eu beau cisterne în fiecare lună. De-asta nici nu am bani, că astea costă. Nu trebuie să faceți ca mine. Nu fac o pledoarie pentru energizante.

Mai vorbesc ocazional cu câte un doctor și îi zic că nu beau apă. Se uită la mine mirat: ‘poftim?! Nu beți apă?! Nu este bine, trebuie să beți apă’. Și eu îi zic: ‘nu am băut apă de 30 de ani’. Mai beam apă când făceam sport, dar în rest, nu. Apoi, dacă mă vede cu un energizant, se crispează când aude că beau trei pe zi. Deocamdată nu am nimic. Bine… nici nu mi-am mai făcut analizele că poate le dau aparatele peste cap.”, a declarat Mircea Badea în cadrul emisiunii prezentate pe Antena 3 CNN.

Citește și: Mircea Badea, reacție după ce a fost înjurat de Teo, Vio și Costel: „Vreau să fac public un anunț”

„Nu am vrut să-l bat pe Mircea Badea”. Micutzu rupe tăcerea despre scandalul cu prezentatorul TV

„Eram șomer și muritor de foame”. Mircea Badea, viață de coșmar la 30 de ani: „ Cum era să mor de foame și să te cunoască toată lumea?”

Horoscop Chinezesc 2023, cu Nicoleta Ghiriș. ZODIA avertizată să nu împrumute bani. Poate avea probleme financiare anul acestaGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel