Noi informații despre starea de sănătate a lui Leo de la Strehaia, după ce a fost operat pe creier: „Nu s-a sculat nici până acum în picioare”

Data publicării:
Leo de la Strehaia, foto Facebook
Descriere foto: Leo de la Strehaia, foto Facebook

Leo de la Strehaia a ajuns de urgență pe mama de operații, după ce a făcut un accident vascular cerebral. 

Leo de la Strehaia a fost operat de urgență la creier, după ce a suferit un AVC, în timp ce era în închisoare. Patroana, mama vedetei, a oferit primele declarații în legătură cu starea de sănătate a fiului ei, la scurt timp după intervenția chirurgicală la care a fost supus.  Mama lui Leo de la Strehaia nu a plecat din fața spitalului în care este internat fiul său. Femeia a rugat pe toată lumea să spună o rugăciune, ca fiul său să treacă și peste această cumpănă. 

” Dorm în mașină de 10-12 zile la spital, că nu mă lasă niciunde. M-am rugat de paznici de am băgat mașina aici, de dorm în ea. Nu îmi dau accept acolo polițiștii, îl păzesc.

Îmi mai spun și mie asistentele, femeile de serviciu cum se simte. De 10 zile, prieteni, copilul meu stă doar pe spate și nu s-a sculat nici până acum în picioare. Numai pe spate, prieteni.”, a declarat Patroana.

Mi-a spus doctorul, care l-a internat prima dată aici, că a stat acolo la el, i-a fă cut mult tratament, i-a băgat toate felurile de tratament. A zis: Dacă nu te duci să-l operezi, dacă are șansă, de ce să nu-i mai dai o șansă? Dacă nu-l operezi, în două-trei zile se termină”, a mai adăugat mama lui Leo de la Strehaia.

Cum se simte Leo de la Strehaia, la 10 zile după operație

Mama lui Leo de la Strehaia se bucură că fiul său a trecut cu bine peste operație. Cu toate astea, Patroana este îngrijorată, deoarece fiul său nu s-a ridicat încă din pat și nu are o alimntație corespunzătoare. Medicii au încercat să o calmeze pe femeie spunându-i că Leo de la Strehaia a trecut cu bine peste operație și urmează o perioadă de recuperare. 

” După operație, el nu s-a sculat. E tot cu fața în sus de 12 zile aproape. Stă tot cu fața în sus. De mâncat nu prea a mâncat, acum a mâncat două linguri de iaurt, o gură de banană. Nu prea e mâncare asta. Are un furtun, cu care îi dădea pe gât.”, a mai declarat mama lui Leo de la Strehaia, potrivit wowbiz.ro

Este al doilea AVC

În urmă cu câțiva ani, Leo de la Strehaia a suferit o operație pe cord deschis, a făcut un preinfarct, un salt tensional, dar și un alt atac cerebral. 

Atunci medicii l-au avertizat atunci că din cauza stilului de viață haotic pe care-l ducea, dar și a fumatului, problemele de sănătate, în timp, i se vor accentua, potrivit Wowbiz.

Citește și: Gheorghe Turda a izbucnit în lacrimi. Ce l-a emoționat pe artist, în prag de sărbători: „Nu va fi înlocuită cu nimeni”

Care este motivul divorțului dintre Paula Seling și Radu Bucura: „Viața ne-a oferit niște provocări mai mari decât am putut noi duce”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel