Mircea Badea NU ține cont de sfaturile soției sale, Carmen Brumă: „Stilul meu de viață este perfect nesănătos”

Data publicării:
Mircea Badea, captura foto Youtube/ sursa In gura presei
Descriere foto: Mircea Badea, captura foto Youtube/ sursa In gura presei

Mircea Badea a făcut dezvăluiri inediate despre stilul lui de viață. Prezentatorul TV spune că nu ține cont de recomandările soției sale. 

Mircea Badea a recunoscut că nu face sport și nu mănâncă sănătos. În plus, nu se odihnește atât cât ar trebui și are un stil de viață nesănătos. 


Carmen Brumă este deja cunoscută publicului larg pentru sfaturile sale pentru un stil de viață sănătos. Aceasta încurajează practicarea unui sport și îi sfătuiește pe cei care o urmăresc pe rețelele de socializare să urmeze un regim alimentar cât mai sănătos. 


„Despre mine se scriu niște inexactități totale. Mircea Badea, eu sunt, care știți are un stil de viață sănătos… Să mor eu, exact asta este, să mor eu dacă am un stil de viață sănătos. Mânca-ţi-aş, nu am un stil de viață sănătos. Un tip care se duce la sala de forță. Nu mă duc la sala de forță! Care mănâncă sănătos…


Nu mănânc sănătos. Nimic din toate astea nu sunt adevărate. Ei mă confundă pe mine, mă confundă în sensul stilului de viață. Îmi confundă mie stilul de viață cu cel al lui Carmen. Nu are nicio legătură, dar nici cea mai mică legătură, stilul de viață al lui Carmen cu stilul meu de viață”, a declarat el, la Antena 3.


Mircea Badea spune că este adesea confundat cu soția lui, dar stilul său de viață este unul haotic, în care nu se odihnește atât cât ar trebui, nu face sport și nici nu mănâncă sănătos. 


„Stilul meu de viață este perfect nesănătos. Este unul dintre cele mai nesănătoase stiluri de viață de pe planetă. Deci, eu mă culc niciodată mai devreme de patru dimineața, uneori dorm cinci ore, uneori dorm șapte ore, uneori nu dorm deloc, însemnând deloc. Eu fac cele mai nesănătoase lucruri cu putință. Eu mănânc tablă zincată, la propriu. Mănânc în benzinării, deci din alea, știi, desfac celofanul și mănânc tabla zincată dinăuntru. S-a întâmplat, în New York, să nu dorm absolut deloc, după ce am băut niște cantități respectabile de tărie. Nu trăiesc sănătos, nu mănânc sănătos și nu mă duc la sala de forță”, a mai adăugat prezentatorul TV. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel