Mircea Badea, după ce a făcut Oana Ioniță: Ceva mai rău, mai scârbos, mai oribil... n-am văzut

Data publicării:
Captură video: Pro TV
Descriere foto: Captură video: Pro TV

Mircea Badea a reacționat după o știre cu Oana Ioniță.

Fosta bebelușă de la Cronica Cârcotașilor a zis că i-ar fi făcut avansuri Cătălin Crișan, Codin Maticiuc și Cătălin Dezbrăcatu și i-a refuzat.

Mircea Badea a zis că a rămas șocat când a citit așa ceva. A spus că este total înspăimântător să faci asemenea declarații.

 

„M-a oripilat această știre și vreau să mă declar oripilat. Știrea este așa: „Liviu Vârciu a cerut-o în căsătorie pe Oana Ioniță când era dansatoare în Ibitza. L-am refuzat și s-a căsătorit cu Adelina Pestrițu”. Până aici nu m-a oripilat nimic, abia acum vine oripilarea: În titlul respectiv sunt menționate niște persoane publice din România care i-ar fi făcut avansuri doamnei Oana Ioniță. Oana Ioniță este una dintre fostele bebelușe de la Cronica Cârcotașilor.

 

Deci ea a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță unde a dezvăluit ce bărbați celebri din România i-au făcut avansuri. Ceva mai rău, ceva mai scârbos, mai oribil, mai de nefăcut decât asta... n-am văzut. Deci te duci într-o emisiune ca să dezvălui cine ți-a făcut avansuri?! Oribil! Nu e nici măcar neelegant. Este înspăimântător, oribil, scabros”, a zis Mircea Badea la Antena 3 CNN, în emisiunea În gura presei.

 

 

VEZI ȘI: Toată lumea îl știe pe Mircea Badea, dar știați cine este și cu ce se ocupă sora lui?:

https://www.spectacola.ro/toata-lumea-il-stie-pe-mircea-badea-dar-stiati-cine-este-si-cu-ce-se-ocupa-sora-lui_38435.html

 

VEZI ȘI: Fructul recomandat de Harvard: Previne cancerul, infarctul, diabetul și facilitează pierderea în greutate:

https://www.spectacola.ro/fructul-recomandat-de-harvard-previne-cancerul-infarctul-diabetul-si-faciliteaza-pierderea-in-greutate_38433.html

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Editor Team | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel