Mirabela Dauer, scoasă din minți după o știre despre ea: Vă e greu să dați un telefon? Nu mă mai interesează, poți să scrii ce vrei, dar nu mă atinge

Data actualizării: | Data publicării:
Mirabela Dauer, foto Facebook
Descriere foto: Mirabela Dauer, foto Facebook

Mirabela Dauer a fost invitată la podcastul „Vreau să știu" cu Cătălin Oprișan.

În cadrul podcastului, Mirabela Dauer și-a exprimat părerea despre modul în care sunt difuzate piesele muzicale în zilele noastre. 

„La noi e o mare greșeală. Tot ce e afară, rău sau bun, nu contează, punem și noi. Lasă lumea să aleagă. Nu îi impune! La noi se impune. Dau un artist, indiferent ce piesă are, bună sau rea, până te sufoci. În disperare îl difuzează, pe toate posturile, pe toate găurile. Cum să nu-i intre omului în cap piesa aia? Și cică a devenit hit. Normal că a devenit hit.

Noi ne chinuiam, plecam în turnee prin țară. Piesele noastre așa au fost transmise la public, prin viu grai.”, a spus Mirabela Dauer. 

 

„Dacă nu vreau să spun, nu spun nimic!"

Întrebată dacă primește telefoane de la presă, artista a spus că nu primește și că presei îi place să scoată din context și să arate cu totul altceva decât realitatea. În acest sens, ea a povestit o întâmplare neplăcută din trecut.

„Am avut spectacol la o berărie și a venit prietenul meu care e și doctorul meu, cel care mi-a descoperit bolile. E un băiat extraordinar și e prietenul meu foarte bun. Am făcut o poză, ceea ce o să fac și cu tine.

Întâi au spus: „E băiatul ei”. Eu nu vreau să am scandal cu cunoștințele lui. Toată presa: „E fiul, e fiul!”. După nu a mai fost fiul, era amantul.

Când am întrebat, mi-au spus: „Dacă vinzi!”

Vă e greu să dați un telefon? Voi nu m-ați învățat în 500 de ani că eu spun adevărul? Dacă nu vreau să spun, nu spun nimic! Nu mă mai interesează, poți să scrii ce vrei, dar nu mă atinge, nu stârni!", a spus Mirabela Dauer la podcastul „Vreau să știu" cu Cătălin Oprișan. 

 

 

VEZI ȘI: Petra Pintelei, o tânără nevăzătoare pe care toți românii ar trebui să o cunoască! Știe șase limbi străine, se machiază singură și muncește pe calculator / video:

https://www.spectacola.ro/petra-pintelei-o-tanara-nevazatoare-pe-care-toti-romanii-ar-trebui-sa-o-cunoasca-stie-sase-limbi-straine-se-machiaza-singura-si-munceste-pe-calculator-video_37651.html

 

 

VEZI ȘI: „Puteam să rezist mai mult”. Adevăratul motiv pentru care Andreea Tonciu a plecat de la Survivor All Stars: „Nu voiam să intru într-un scandal” /VIDEO:

https://www.spectacola.ro/puteam-sa-rezist-mai-mult-adevaratul-motiv-pentru-care-andreea-tonciu-a-plecat-de-la-survivor-all-stars-nu-voiam-sa-intru-intr-un-scandal_37472.html

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Elena Aurel | Categorie: Stiri


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel