Mira își dorește să devină mamă: „Mereu îi zic iubitului meu că abia aștept să facem copii”. Ce spune artista despre nuntă

Data publicării:

Mira a vorbit despre relația pe care o are cu iubitul ei, dar și despre planurile de viitor pe care cei doi îndrăgostiți și le-au făcut împreună.

Mira trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu vloggerul Levi Elekes. Chiar dacă între cei doi nu a fost vorba la început despre sentimente de iubire, pe parcurs a apărut chimia, iar flacăra iubirii i-a legat pentru totdeauna. Cei doi nu au stat prea mult să piardă timpul și s-au mutat la scurt timp împreună, iar acum își fac planuri mari de viitor. În cadrul unui podcast în care a fost invitată recent, îndrăgita artista a vorbit despre dorința de a avea copii în curând cu partenerul vieții ei, dar și de a-și uni destinul pe vecie cu el.

„Îmi doresc să fiu mamă tânără, dar mi-e frică. Cred  că e foarte greu să fii mamă, să fii însărcinată. Iubesc copiii și abia aștept să vină momentul ăla, mereu îi zic iubitului meu că abia aștept să facem copii, ne dorim amândoi și asta cred eu că înseamnă omul potrivit. Ne zicem că suntem soț și soție, așa ne strigăm noi, vrem să ne căsătorim, dar nu în modul ăla tradițional, vrem o ceremonie cu familia, restrâns.”, a declarat Mira în cadrul podcastului lui Damian Drăghici. 

Mira, adevărul despre relația cu Levi Elekes. Artista a rupt tăcerea: „Eu nu pot”

 

Cum descrie Mira relația cu iubitul ei

Chiar dacă a trecut prin diferite experiențe sentimentale extrem de neplăcute, care au făcut-o să-și piardă speranța în dragoste, Mira se consideră a fi extrem de norocoasă pentru că a dat peste iubitul ei. Vedeta are doar cuvinte de laudă la adresa tânărului, care o face să se simtă în fiecare zi cea mai specială femeie.

„Nu am ce să-i reproșez, este un om care mă susține și mă simt cea mai iubită, cea mai frumoasă. În relații anterioare am fost desconsiderată, înșelată și de acolo vin fricile astea și de acolo am problemele de securitate. El m-a pus pe primul loc de fiecare dată. Lângă el spun mereu tot ce gândesc, fără filtru. Cred că există iubire pentru totdeauna. Am avut și noi discuții, dar mereu au fost discuții constructive. Eu sunt foarte colerică și mă mai apucă isteria, dar el are un stil de calmitate care mă face să nu mai fiu așa. Nu i-aș ierta niciodată minciuna, nu e nimic mai rău.”, a continuat artista.

Cine este iubitul Mirei și cum s-au cunoscut cei doi: "Eram în perioada în care mă despărțisem de Andrei"

Cel mai greu moment din viața artistei

Când a fost rugată să povestească un episod foarte greu din viața ei, Mira și-a amintit de perioada întunecată în care a suferit un accident rutier. Vedeta a trecut atunci printr-o grea încercare, marcată de multe traume.

„Cel mai greu mi-a fost când am făcut un accident de mașină, care a fost destul de urâțel. M-a marcat, o lună de zile cât am stat la pat m-au trecut toate gândurile. Am făcut terapie, m-am dus un an și ceva, dar nu vorbeam despre accident, vorbeam altele. O perioadă, când treceam pe lângă un tir mă țineam de portiera mașinii și aveam un impuls. Inconștient, au rămas traume.”, a mai declarat vedeta.

„M-am îmbătat de mai multe ori”

Într-un moment de maximă sinceritate, vedeta le-a povestit fanilor săi câteva experiențe din adolescența sa. Chiar dacă acum nu mai pune alcool în gură, aceasta a fost la un moment o fire mai rebelă, care vedea distracția în aceste băuturi.

„M-am îmbătat de mai multe ori. Țin minte că la 14 ani m-am dus într-o tabără de muzică, iar de atunci nu mai pot să miros acel alcool, combinația făcută acolo, și țin minte că mi-au adus un coș de gunoi și am vomitat. De acolo mi s-a rupt filmul total.”, a mai dezvăluit Mira în cadrul podcastului.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel