Mira, adevărul despre relația cu Levi Elekes. Artista a rupt tăcerea: „Eu nu pot”

Data publicării:

Mira a făcut dezvăluiri inedite despre relația sa cu Levi Elekes. 

Mira și Levi Elekes trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai mult timp, însă au decis să țină totul departe de ochii curioșilor. Cu toate astea, recent, cei doi au decis să le arate tuturor cât de mult se iubesc. Din postările făcute de artistă pe rețelele de socializare se poate observa cu ușurință că dragostea plutește între cei doi. 

Fanii Mirei și-au dorit să afle cât mai multe lucruri despre relația ei, astfel că artista a făcut și primele declarații despre povestea ei de dragoste cu Levi Elekes. 

Mira: „El este omul meu potrivit, din toate punctele de vedere”

„Eu nu cred că există o rețetă perfectă, ci pur și simplu cred că sunt oameni potriviți sau nepotriviți.

El este omul meu potrivit, din toate punctele de vedere și atât.  Cam ce vedeți la noi, acolo, pe Instagram, chiar asta se întâmplă. Nu suntem genul de oameni care să fake-uim, adică eu cel puțin nu pot.  Oamenii mă știu și cu bune și cu rele, n-am niciun fel de filtru, în afară de filtrele alea, de îmi pun un filtru și îmi face fața drăguță. În rest, nu îmi pun filtre, am și zile bune, am și zile proaste, e ceva firesc!”, a declarat Mira, pentru Cancan.

Mira: „Sunt femeie și mai am și eu momente când nu înțeleg”

Mira a mărturisit că ea și Levi Elekes se înțeleg de minune, iar lucrurile dintre ei funcționează perfect. 

„El zice să nu fii trist dacă nu ai motive. Întotdeauna se găsesc motive să fii fericit, trebuie doar să le vezi, să încerci să le găsești tu, să ai momentele tale cu tine. Avem momente, eu mai ales că am o latură din asta artistică, sunt mai dese momentele low decât le are el.  Are și el momente când nu că e trist, ci pur și simplu e low ca energie. E ceva firesc, am înțeles asta, ne cunoaștem atât de bine încât atunci când e omul potrivit, se înțelege totul, nu există niciun fel de presiune, de genul   «Vai, dar ce e cu tine astăzi, de ce nu mai ești la fel ca ieri?!»  Noi suntem super, din partea lui este înțelegere 100%, eu mai puțin uneori. Și recunosc că sunt femeie și mai am și eu momente când nu înțeleg și nu îmi pasă, nu vreau să înțeleg!  Sunt ceva de genul «Știi ceva, nu mă interesează?!»”, a mai spus Mira.

Care este motivul pentru care Mira nu vrea o relație cu Mihai Bendeac

În urmă cu ceva timp, Mihai Bendeac a recunoscut faptul că Mira se încadrează în tipologia de femeie pe care o caută. Ulterior, Mira a dezvăluit motivul pentru care nu vrea să fie într-o relație cu Mihai Bendeac. Artista a fost invitată la un post de radio, acolo unde a fost întrebată de ce nu a luat în calcul posibilitatea unei relații cu actorul.

Fără vreo reținere, Mira a fost extrem de sinceră și a mărturisit că nu se vede într-o relație cu juratul de la iUmor din cauza problemelor pe care acesta le are de natură psihică.  Mai exact, artista a făcut referire la depresia cu care se confruntă actorul, despre care chiar acesta a vorbit în nenumărate rânduri.

„-Bendeac are o afinitate pentru tine. Știm asta. Știm cu toții, căci a făcut public acest lucru.

Mira: Mă iubește, ce să-i fac? Aia e.

-Din partea ta vine ceva?

Mira: E prea nebun, ce să fac cu el?

Mira: Când sunt fana lui, sunt fana lui. Sunt fana a artistului Bendeac. Mă simt flatată (n.r. că mă place). Dar omul Bendeac e dus cu pluta. Și cred că știe și el.

-Și nu-l poți salva?

Mira: Eu? Dar ce sunt eu? Mama răniților?”, a răspuns, zâmbind, Mira.

 

După ce a recunoscut că are o afinitate pentru Mira, acesta a ținut să precizeze că este conștient de faptul că ar fi imposibilă o relație într ei doi.

 „Bă, am eu nas de așa ceva? De Mira? (…) Nu mi-a declarat nicio dragoste. Își bate joc de mine, că sunt bătrân și ea e tânără. Deci, ce a spus ea acolo era un fel de: «Da, da, moș tăgârță! Știi că eu sunt fiartă după tine»”, spunea Mihai Bendeac.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel