Mira, apel disperat pe internet: ”Sunt distrusă. Vă rog, ajutați-mă”

Data publicării:

Mira are din nou probleme de sănătate.

Mira și-a îngrijorat fanii prin ultima sa postare făcută pe Instagram. Artista, care este mereu doar cu zâmbetul pe buze, a postat acum un videoclip prin care cerea ajutorul disperat urmăritorilor ei. Se pare că solista are probleme de sănătate, prezentând simptomele specifice unei alegrii. Totul a început de când în familia ei a venit un nou membru, o pisică, spune Mira. Artista și-a dorit foarte mult acest animal de companie și speră ca temerile să nu se adeverească. Aceasta și-a făcut deja o programare la un medic alergolog, pentru a vedea care este verdictul final.

„Cred că am o alergie și nu vreau să am la pisică. De ieri tușesc, sunt distrusă. Abia aștept să merg la doctor, sâmbătă m-am programat la alergolog și până sâmbătă nu știu ce să fac, sunt panicată. Am mai avut pisici, de ce nu am mai pățit asta până acum, e foarte ciudat. Vă rog, ajutați-mă. Voi ați mai avut cazuri de genul ăsta? Să tușești dacă ai alergie? Poate e sezon de ceva și sunt alergică la ceva, dar de ce tușesc fix de când este pisica, de ieri?”, a spus Mira pe rețelele de socializare. 

 

 

Artista a ajuns recent pe masa de operație

Nu este prima dată când artista își îngrijorează fanii, cu privire la starea sa de sănătate. Recent, aceasta s-a fotografiat direct de pe patul de spital, când le-a spus urmăritorilor ei faptul că a fost supusă unei intervenții chirurgicale, pe care a mai făcut-o în urmă cu doi ani, însă nu a vrut să dea mai multe detalii despre acest lucru. Vedeta a precizat că nu este nimic grav, însă va lipsi de pe rețelele de socializare până se va reface complet.

”Astăzi am avut parte de o intervenție pe care am mai făcut-o și acum doi ani. Nu o să prea vreau să vorbesc despre asta fiindcă nu e nimic grav, doar că o să fiu puțin off de pe rețele până îmi revin complet”, spunea Mira recent pe rețelele de socializare.

Jorge, comentariu halucinant la fotografia Mirei. S-a întâmplat în văzul tuturor

Cine este iubitul Mirei și cum s-au cunoscut cei doi

Mira a fost invitată recent în cadrul podacastului lui Mihai Morar "Fain și Simplu", unde a vorbit despre începutul relației cu Levi Elekes, iubitul ei. Cei doi s-au cunoscut pe rețelele de socializare, dar au fost uniți de una dintre cele mai mari pasiuni ale amândurora, cărțile. Ce nu știa însă artista este că iubitul ei este unul dintre cei mai apreciați vloggeri din România, câștigând bani din mediul online încă din adolescență. Acesta a colaborat chiar și cu BUG Mafia, dar este și unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Cătălin Măruță. 

"Eram cu cărțile, eram în perioada în care citeam și simțeam că găsesc niște răspunsuri. Eu mă uitam pe Tiktok și la un moment dat îmi apăruse un băiețel, care vorbea despre tot felul de subiecte motivaționale. Și am zis ia să-l urmăresc, mi se părea că seamănă cu Justin Bieber, erau niște vlogguri vechi. M-am uitat pe profil fugitiv și nu-mi dădeam seama dacă e doar o persoană sau mai multe. Era mic de tot, alteori era un om mai mare, dar nu am dat importanță, i-am dat follow și atât. Și la un moment dat, îmi apare din nou pe feed și m-am gândit să-l întreb să-mi recomande niște cărți și i-am scris pe TikTok.", a spus Mira în cadrul podcastului.

Citește continuarea poveștii dintre cei doi AICI.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel