Jorge, comentariu halucinant la fotografia Mirei. S-a întâmplat în văzul tuturor

Data publicării:

Jorge a complimentat-o pe Mira, în mediul onine. Fotografia care a stârnit atenția artistului este una extrem de provocatoare.

Mira se află într-o vacanță de vis în Italia, unde profită din plin de soare și de temperaturile ridicate din termometre. Frumoasa artistă împărtășește fiecare moment din concediu pe rețelele de socializare, unde își ține fanii la curent cu toate locurile de vis pe care le vizitează. Aceasta și-a surprins urmăritorii și printr-o fotografie extrem de sexy la piscină, unde costumul de baie pe care a decis să-l îmbrace este cu totul inedit. Artista a optat pentru un slip minuscul, negru, iar în partea de sus, lenjeria este extrem de provocatoare, acoperindu-i solistei doar părțile ”interzise”. Această fotografie a stârnit imediat zeci de reacții, de la fanii care îi admiră silueta și alegerea vestimentară a acesteia. Nu doar internauții au reacționat însă, ci și un celebru cântăreț de la noi din țară, care a ținut să-i complimenteze costumul de baie al Mirei.

”Ce brand e costumul de baie că vreau să-mi cumpăr și eu ață dentară? E superb. Îți stă super. Enjoy.”, a scris Jorge la fotografia Mirei.

Cum s-a cunoscut Mira cu iubitul ei, Levi Elekes

Mira este într-o relație cu celebrul vlogger Levi Elekes. Artista a povestit în cadrul podcastului lui Mihai Morar "Fain și Simplu" faptul că cei doi s-au cunoscut întâmplător, pe rețelele de socializare. Chiar dacă la început, artista nu s-a gândit la o legătură sentimentală între ei doi, chimia a fost extrem de puternică, încă de la prima conversație.

"Eram cu cărțile, eram în perioada în care citeam și simțeam că găsesc niște răspunsuri. Eu mă uitam pe Tiktok și la un moment dat îmi apăruse un băiețel, care vorbea despre tot felul de subiecte motivaționale. Și am zis ia să-l urmăresc, mi se părea că seamănă cu Justin Bieber, erau niște vlogguri vechi. M-am uitat pe profil fugitiv și nu-mi dădeam seama dacă e doar o persoană sau mai multe. Era mic de tot, alteori era un om mai mare, dar nu am dat importanță, i-am dat follow și atât. Și la un moment dat, îmi apare din nou pe feed și m-am gândit să-l întreb să-mi recomande niște cărți și i-am scris pe TikTok.", a spus Mira în cadrul podcastului.

Jorge, experiență neașteptată în Turcia: ”Doar mie mi se putea întâmpla”

Mira a șters mesajul trimis, după câteva zile

Levi Elekes este o persoană extrem de organizată, astfel încât bărbatul a mărturisit faptul că funcționează după o listă "To Do", unde își pune toate prioritățile. Așadar, vloggerul a pus cerința Mirei în coada acelei liste.

"Eu am văzut mesajul de la ea și, până să-i răspund, ea a șters mesajul, dar mie tot mi-a apărut.", a declarat Levi Elekes.

Artista a explicat însă de ce a recurs la acest gest.

"Am vrut să șterg mesajul, pentru că nu-mi răspunsese în câteva zile și m-am gândit că a citit mesajul. Atunci, știind că e un băiat smart, m-am gândit că poate crede că vreau să mă dau la el și l-am șters, dar n-am știut că lui îi apare.", a spus și Mira.

Levi Elekes i-a răspuns Mirei după două săptămâni

"Au trecut două săptămâni până să-i răspund. Am făcut un video prin care i-am răspuns, era de 17 minute.", a mai spus partenerul artistei.

Chiar dacă inițial, vedeta nu a vrut să se uite la tot videoclipul, care era prea lung, pe parcurs, mesajul transmis de Levi a fascinat-o atât de mult, încât a privit totul până la final.

"M-a fascinat felul în care mi-a vorbit, zâmbea non-stop și acolo a fost declicul, când mi-a recomandat cartea mea preferată, care este și cartea lui preferată. Eram în perioada în care mă despărțisem de Andrei, la câteva luni.", a mai spus Mira.

Cum a decurs prima conversație telefonică dintre cei doi

După ce și-au trimis mai multe videoclipuri reciproc, cei doi au decis să se audă live, prin intermediul telefonului. Artista spune însă că nu s-a gândit la nimic sentimental, dar conversația dintre ei a fost una extrem de intensă. 

"Prima dată când am vorbit la telefon am stat de vorbă 8 ore. Aveam ceva în program, am anulat. Am vorbit de la prânz până la 1 noaptea. După am făcut o provocare în care ne-am impus să nu vorbim două zile, am reușit, dar a fost greu. La final, chiar m-am întrebat care a fost scopul.", a mai spus artista.

Cât costă o casă în complexul rezidențial al lui Dorian Popa: ”Nu încercați să negociați, nu-mi place”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel