Mioara Roman, primele declarații după problemele de sănătate cu care s-a confruntat: Marius mă răsfață, Oana mai puțin

Data publicării:
Mioara Roman și Oana Roman, foto Facebook
Descriere foto: Mioara Roman și Oana Roman, foto Facebook

Mioara Roman a vorbit pentru prima oară, după un lung șir de probleme de sănătate și o absență îndelungată din spațiul public. Fosta soție a lui Petre Roman a povestit cum arată viața ei acum.

Mioara Roman s-a confruntat cu o serie de probleme de sănătate în ultima vreme. Chiar la începutul anului, aceasta a trecut printr-o intervenție chirurgicală, urmând apoi să se interneze de câteva ori într-un centru de recuperare. 


Recent, fosta soție a lui Petre Roman a vorbit despre cum arată viața ei acum și cum o tratează fiicele ei. 

Oana Roman este cea care are grijă de ea în acest moment, iar soțul ei, Marius Elisei, pare că că i-a câștigat inima soacrei. 

 

„Sunt bine acum, sunt sănătoasă. Acum stau la fata mea Oana împreună cu Isa, nepoțica mea, și cu ginerele, dar mai merg și la centru de recuperare, nu mă las. Catinca nu are cum să mă ia pentru că ea și Calina stau în chirie acum.

Catinca Roman, noi informații despre starea de sănătate a mamei sale: "Ne ducem cu rândul la ea"


Marius este foarte drăguț cu mine, mă răsfață cu de toate, îmi gătește prăjituri, Oana mai puțin, Oana are treburile ei acolo. Acum se înțeleg bine. Oana și Marius s-au despărțit, și după cum știm cu toții, s-au împăcat. Ei în fața lui Dumnezeu, sunt căsătoriți, sunt împreună, asta contează”, a declarat Mioara Roman pentru playtech.ro.

 

Oana Roman, adevărul despre relația dintre Mioara și Petre Roman. De ce nu și-au mai vorbit părinții ei de peste 20 de ani: „El nu a vrut”

 

Cu ce probleme de sănătate se confruntă Mioara Roman

 

Mioara Roman a fost diagnosticată recent cu o formă agresivă de Parkinson și a fost internată în repetate rânduri într-un centru de recuperare pentru seniori. 


 Catinca Roman, invitată în emisiunea Exclusiv VIP, a vorbit despre boala mamei sale.

 

„Mama are un început de Parkinson, și fiind și pandemie, a stat foarte mult în casă și a ajuns să nu își mai poată mișca mâna dreaptă. Atunci am discutat și cu ea și cu Oana și am decis să meargă în acest centru să o pună în formă.

La azil face hidroterapie, kinetoterapie,  i-au făcut analizele, să vedem unde suntem și ce e de făcut mai departe, astfel încât calitatea vieții ei să rămână cât mai bună, cât mai mult timp”,  a spus Catinca Român la Exclusiv VIP, de la Prima TV, în urmă cu câteva luni.


În luna februarie, Mioara Roman a fost operată de urgență pentru a i se inlătura colecistul. La acea vreme, fiica sa Oana anunța cu îngrijorare problemele de sănătate prin care trecea mama sa. 


„Am zis că astăzi nu ies din casă pe frigul ăsta îngrozitor, dar a trebuit să ies, pentru că trebuie să mă duc la mama la spital să-i duc medicamentele. Din păcate, ea nu a fost externată astăzi sau ieri, cum credeam. Din păcate, va mai sta câteva zile la spital pentru că va suferi o intervenție laparascopică pentru a i se înlătura colecistul, pentru că avea această problemă și devenise urgentă”, spunea Oana Roman la acea vreme.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel