Catinca Roman, noi informații despre starea de sănătate a mamei sale: "Ne ducem cu rândul la ea"

Data publicării:
Catinca Roman, sursa foto Facebook
Descriere foto: Catinca Roman, sursa foto Facebook

Catinca Roman a făcut declarații de ultimă oră despre starea de sănătate a mamei sale, după ce a ajuns din nou pe mâna medicilor.

În ultima perioadă, Mioara Roman se confruntă cu tot mai multe probleme de sănătate care nu-i dau pace. De curând, femeia a ajuns din nou pe mâna medicilor. Oana Roman este cea care își ține la curent fanii cu starea de sănătate a mamei sale.Recent, vedeta a mărturisit că se duce din nou la spital cu mama sa pentru un alt tratament, care speră să fie mai eficient.

Oana Roman le-a mărturisit fanilor că ea și sora ei, Catinca Roman vor merge să își ia mama de la casa ei și să meargă, din nou, la medicul care o tratează și monitorizează. Din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă, Mioara Roman este nevoită să meargă periodic la medic.

Catinca și Oana Roman își vizitează mama pe rând și au încredere în medicii care o monitorizează continuu.

”Mama este bine, este mult mai bine decât acum două săptămâni, a trebuit A trebuit modificat tratamentul și împreună cu Oana am decis să o ducem la toți specialiștii unde este nevoie ca să-i modifice tratamentul, dar în rest se simte mult mai bine. Ea își pierduse mobilitatea mâinii drepte complet, de când merge la centru i-a revenit partiaț mobilitatea și poate să mai facă chestii cu mâna dreapta, înainte nu putea

Ne ducem cu rândul la ea când mai e ceva de făcut sau de mers la un specialist ne ducem împreună și încercăm să facem tot posibilul ca să-i fie cât mai bine”, a declarat Catinca Roman la Antena Stars.

Mioara Roman a fost diagnosticată cu o formă agresivă de Parkinson și a fost internată în repetate rânduri într-un centru de recuperare pentru seniori. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel