Oana Roman, adevărul despre relația dintre Mioara și Petre Roman. De ce nu și-au mai vorbit părinții ei de peste 20 de ani: „El nu a vrut”

Data publicării:
Oana Roman, sursa foto Instagram
Descriere foto: Oana Roman, sursa foto Instagram

Oana Roman a vorbit depre relația dintre părinții ei. Vedeta a mărturisit de ce nu și-au mai vorbit Mioara și Petre Roman, de mai bine de 20 de ani.

Oana Roman a trecut prin momente grele de-a lungul vieții, însă unul dintre cele mai dureroase a fost chiar divorțul părinților săi, Mioara, și fostul premier al țării, Petre Roman. Acest lucru a afectat-o enorm de mult pe Oana Roman  până ce și ea, la rândul ei, a suferit crunt după despărțirea de Cornel Păsat, care trebuia să-i devină soț.

Recent, Oana Roman și-a deschis sufletul și a vorbit cu regret despre acea periaodă grea peste care nu a reușit să treacă nici până azi, deși au trecut ani buni de atunci.

„În continuare, despărțirea părinților mei mă afectează. Eu știam că se va întâmpla, problema este cum s-a întâmplat și ce a urmat. Eu nu mi-am imaginat nicidoată că o să se ajungă în momentul în care nu își vor mai vorbi niciodată și nu se vor mai întâlni niciodată, și eu, în timpul vieții mele, deși ambii mei părinți sunt în viață, să nu mai pot să fac o poză cu ei, sau să iau o masă cu părinții mei”, a povestit Oana Roman la Xtra Night Show.

Un alt moment neplăcut a fost chiar la nunta vedetei cu Marius Elisei. Deși era cea mai frumoasă zi din viața ei, Oana Roman a fost afectată de faptul că părinții ei nu se bucură împreună pentru fericirea copilului lor. Oana Roman a reușit să treacă peste toate aceste lucruri cu ajutorul terapiei.

„Nu am cum să fiu împăcată cu ceva ce mie mi-a făcut foarte rău. Au fost foarte multe motive, rezultatul final pe mine m-a durut. Ei nu au mai putut să mențină o relație, măcar de prietenie, el nu a vrut deloc lucrul ăsta, și nu o să îl înțeleg niciodată de ce. Pentru mine a fost o durere foarte mare. S-au mai întâlnit o singură dată la nunta mea. Pentru mine a fost foarte greu. Mama era singură la o masă, el cu familia lui la altă masă și a fost cumplit de greu pentru mine. Și va fi în continuare. Pe mine m-a durut foarte tare atunci, și eu mă despărțisem, și ei la fel. După un an mi-am revenit, pentru că m-am dus la doctor. Apoi au urmat câțiva ani mai ok”, a mai spus vedeta la Antena Stars.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel