Mioara Roman, de urgență la spital! Oana Roman, mesaj îngrijorător: „Mama nu e bine. Nu am puterea să...”

Data publicării:

Oana Roman a dezvăluit faptul că starea de sănătate a mamei sale s-a degradat din nou, motiv pentru care Mioara Roman a ajuns din nou pe mâinile medicilor.

Oana Roman are parte de lovitură după lovitură. După ce vedeta a fost părăsită în urmă cu câteva săptămâni de Marius Elisei, urmând apoi un scandal monstru între cei doi, acum vedeta anunță detalii îngrijorătoare despre starea de sănătate a mamei sale. Chiar dacă fiica lui Petre Roman anunța recent faptul că Mioara Roman se bucură de cele mai bune condiții la centrul unde este internată, iar evoluția sa este vizibilă, se pare că situația s-a înrăutățit. Vedeta a ales să le dezvăluie vstea tristă fanilor în mediul online, acolo unde extrem de sinceră de fiecare dată, postând un mesaj destul de îngrijorător.

„Azi voi fi mai mult absentă aici. Mama nu e bine, e la spital și încerc să gestionez situația cât pot de bine. Nu vă pot da detalii deocamdată, dar nici nu am puterea să fiu prezentă cu voi. Doamne ajută!”, a scris vedeta pe InstaStory.

Te-ar putea interesa și: Catinca Roman, marcată de relația cu Petre Roman, tatăl ei vitreg: „S-a comportat ca un adolescent egoist”

 

Ce spunea Oana Roman despre condițiile centrului unde este internată mama sa

Oana Roman a ales să o interneze pe Mioara Roman într-unul dintre cele mai luxoase și scumpe centre de acest gen din țara noastră. Aceasta se bucură de foarte multe facilități acolo, iar vedeta merge și o vizitează regulat. 

„Eu tot timpul mă duc, mă văd cu ea mai des decât mă vedeam când stătea la casa ei și eu la casa mea, dar și atunci când stătea cu noi, pentru că eu plecând dimineața și venind seara, erau zile în care nu mă întâlneam cu ea. Acum, cumva, o văd mai constant. Nu există să nu mă duc să nu îi duc o floare, fructe. Ea acolo are tot ce vrei. E o doamnă acolo care face plăcinte, tot felul de bunătăți în fiecare zi și câteodată îmi vine o poftă și mă duc de drag să mănânc și eu o plăcintă caldă, cum mănâncă mama în fiecare zi. Chiar are tot ce îi trebuie acolo. Au un salon super frumos de manichiură, pedichiură, coafor, au și cafenea, bibliotecă, cinema, tot ce îți poți imagina," a povestit Oana Roman, conform wowbiz.

VEZI și: Mioara Roman, lecție pentru Oana Roman. Ce sfat i-a dat vedetei, în mijlocul despărțirii de Marius Elisei: „Nu am dreptul să fac asta"

Cum se simțea Mioara Roman recent

Chiar dacă are mai multe probleme de sănătate și a primit diferite diagnostice de-a lungul timpului, Oana Roman spune că mama sa a fost întotdeauna puternică și și-a revenit de fiecare dată cu brio, în ciuda așteptărilor medicilor. 

„Mama este OK, este OK. A fost foarte greu după operația la șold. Foarte multă lume mi-a spus „Ai grijă că după astfel de operații mulți rămân la pat și nu își mai revin”. Mama a avut o ambiție incredibilă, încât ajungea să facă două ore de kinetoterapie pe zi, ceea ce la 83 de ani, în condițiile în care are și probleme cognitive, este absolut fabulos. S-a luptat efectiv să nu rămână la pat. Eu am făcut tot ce am putut ca să îi ofer posibilitatea să aibă această recuperare în modul cel mai profesionist. E foarte importantă kinetoterapia”, a mai spus vedeta pentru Antena Stars.

Citește și: Oana Roman, în război total cu sora ei: „Peste asta nu pot să trec”. Cum îi răspunde Catinca



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel