Catinca Roman, marcată de relația cu Petre Roman, tatăl ei vitreg: „S-a comportat ca un adolescent egoist”

Data publicării:
Catinca Roman, Petre Roman/ sursa foto Facebook, captură video Youtube
Descriere foto: Catinca Roman, Petre Roman/ sursa foto Facebook, captură video Youtube

Catinca Roman a scos la iveală detalii neștiute din relația pe care aceasta o are în prezent cu Petre Roman. 

Catinca Roman a avut o relație extrem de strânsă cu tatăl său biologic, Iosif Zilahy, care s-a stins din viață anul trecut, la vârsta de 90 de ani. Sora Oanei Roman a trecut printr-o perioadă extrem de dificilă, ba chiar și o mică depresie, după cum declara chiar ea recent. Totuși, aceasta a rămas cu sora, mama sa, dar și cu tatăl vitreg, Petre Roman, despre care nu a oferit niciodată prea multe detalii. În acest sens, aceasta spune că nu a mai ținut legătura cu fostul politician, care a avut un comportament destul de neașteptat la adresa ei. Mai mult, și relația cu mama și sora sa s-a răcit.

„Petre a făcut parte din viața mea aproximativ 34 de ani. Am fost foarte dezamăgită de felul în care a ales sa iasă din viața noastră. Din punctul meu de vedere, s-a comportat ca un adolescent egoist și nu ca un adult, părinte și soț sau fost soț responsabil. Dovadă stă felul în care se comportă cu Oana.

Mi se pare incalificabil faptul că ea nu poate avea o relație normală cu fratele ei vitreg. În ceea ce mă privește, eu am trecut peste și o iau ca pe o experiență urâtă din care am învățat multe. Eu nu țin legătura și nici nu îmi doresc altceva”, a spus Catinca Roman, potrivit cancan.ro.

Te-ar putea interesa și: Oana Roman, în război total cu sora ei: „Peste asta nu pot să trec”. Cum îi răspunde Catinca

Ce spune despre Oana Roman

Recent, Oana Roman și Catinca își aruncau diferite acuzații dure în spațiul public. Cu toate acestea, femeia spune că ține sincer la sora sa și crede că aceasta a izbucnit public în acel fel doar din cauza anumitor probleme pe care le are pe plan personal. De asemenea, Catinca se îngrijorează asupra faptului că fiica lui Petre Roman a preluat modelul de familie toxică, în care și ea a trăit.

„Este normal să fiu diferită de sora mea, avem temperamente diferite. În ciuda tensiunilor dintre noi, eu chiar țin la ea. Cred că a fost și o problemă a părinților noștri, faptul că nu au lucrat la apropierea noastră, ba dimpotrivă. Nu a fost intenționat, dar o parte din acțiunile lor au dus la situația actuală. Nu e un reproș, ci o constatare. Eu cred că cel mai important pentru evoluția noastră ca individ este recunoașterea și asumarea greșelilor și a defectelor.

Oana este o fată inteligentă, amuzantă, foarte muncitoare. Însă, din păcate, repetă un tipar familial toxic. Eu îi doresc din suflet să depășească acest moment și să se bucure de copil și de viață așa cum merită. Cred că Oana are o anumită fragilitate emoțională pe care încearcă să și-o gestioneze prin validarea publică.”, a continuat ea, pentru sursa citată.

Pe aceeași temă: Motivul pentru care Catinca Roman nu își vizitează mama la azil: „Lucrurile nu au mers prea bine pe partea asta”

Cele două se află într-un amplu conflict

Oana Roman și Catinca nu-și mai vorbesc deloc în prezent, după ce vedeta i-a adus mai multe acuzații acesteia de faptul că refuză cu desăvârșire să-și mai viziteze mama, după ce tatăl ei a murit. În apărarea sa, Catinca a spus faptul că trece printr-o depresie mai urâtă în această perioadă, motiv pentru care se află sub tratament și nu se poate deplasa până la unitatea unde Mioara Roman este internată. Fosta soție a lui Marius Elisei respinge din plin aceste declarații și spune că are dovezi clare asupra lucrurilor pe care le afirmă.

"Eu am probe, nu scrise ci audio, care demonstrează că vorbele ei azi au fost altele.

Citez "Nu am fost la maică mea de un an, pentru că, sinceră să fiu, nu am de ce. Da. Nu am de ce la ce s-a întâmplat. Pot să-mi pun picioarele în spate liniștită". Nu știu ce consideră ea că s-a întâmplat. În afară de faptul că mama s-a luptat pentru ea și pentru noi toată viața ei. Deci eu nu vorbesc fără probe, nu mint și nu mă fofilez. Și nu voi mai permite nimănui niciodată să-mi pună la îndoială afirmațiile, pentru că eu pentru tot am probe și adevărul de partea mea. Și cu asta am încheiat. Am și înregistrarea audio. Am tăcut din respect pentru mama și pentru sănătatea ei. Dar gata. M-am săturat de minciuni. Nu mai salvez aparențele nimănui.", a mărturisit Oana Roman, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro

Citește și: „Eu am trăit ani de zile un abuz”. Oana Roman, mesaj tranșant, după despărțirea de Marius EliseiGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel