Mioara Roman a fost externată din spital și va petrece Crăciunul într-un centru de recuperare. Decizia luată de fiica ei, Oana

Data actualizării: | Data publicării:
Oana Roman și Mioara Roman, sursa foto Instagram
Descriere foto: Oana Roman și Mioara Roman, sursa foto Instagram

Mioara Roman a fost externată din spital, iar fiica ei a oferit primele declarații despre starea ei de sănătate. 

Oana Roman este în culmea fericirii după ce și-a externat mama din spital. Mioara Roman a ajuns zilele trecute la camera de gardă după ce s-a trezit cu picioarele foarte umflate. Speriată că mama ei ar putea suferi de o insuficiență cardiacă, Oana a mers de urgență la spital. Medicii au decis să o interneze pe mama ei pentru a-i putea face mai multe investigații. 


Astăzi, Mioara Roman a fost externată iar Oana a răsuflat ușurată.


„Am luat-o la prânz din spital, am discutat cu domnul doctor. Grija era să nu aibă o insuficiență cardiacă, nu s-a confirmat. Are o problemă de circulație, o problemă cronică destul de avansată, trebuie să ia tratament pentru asta.


I-a fost schimbat și tratamentul de tensiune. În principiu, nu sunt probleme grave, dar starea ei impune ca ea să fie îngrijită și supravegheată permanent”, a declarat Oana Roman în emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV.


Mioara Roman a fost diagnosticată recent cu o formă agresivă de Parkinson, iar la începutul anului, aceasta a trecut printr-o intervenție chirurgicală. Pe timp de pandemie starea ei s-a înrăutățit, iar fiicele ei au făcut tot ce au putut pentru ca Mioara Roman să se simtă mai bine. 

 

Oana Roman, sărbători departe de casă. Unde va pleca vedeta în vacanță: „E un sentiment ciudat”

 

Oana Roman a declarat că a dus-o pe mama ei la un hotel de patru stele, deoarece acolo  are parte de o mulțime de beneficii, printre care și asistență medicală și își dorește ce este mai bun pentru cea care i-a dat viață.


„Mama are, la vârsta ei, diverse probleme de sănătate, din păcate. Este la un centru unde este foarte bine îngrijită și face ceea ce are nevoie zilnic, partea de recuperare: gimnastică, kinetoterapie, masaj.


Are o pareză completă la mâna dreaptă și nu o mai poate folosi absolut deloc. Aceste lucruri sunt imposibil de făcut acasă. Centrul e un hotel de patru stele, super luxos”, a mai declarat vedeta. 

 

Citește și: Jean Paler, val de ironii la adresa cărții scrise de Irinel Columbeanu: „Nu cred că o face pentru bani, ci să se dea mare”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel