Oana Roman, sărbători departe de casă. Unde va pleca vedeta în vacanță: „E un sentiment ciudat”

Data publicării:
Oana Roman și Marius Elisei, sursa foto Instagram
Descriere foto: Oana Roman și Marius Elisei, sursa foto Instagram

Oana Roman va pleca alături de familie departe de casă cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Unde va petrece vedeta Crăciunul?

Oana Roman este toată numai un zâmbet de când s-a împăcat cu Marius Elisei. Chiar dacă anul trecut își anunțau divorțul și au petrecut sărbătorile departe unul de celălalt, iată cu anul 2022 îi prinde pe cei doi mai fericiți ca niciodată. 


Oana Roman și Marius Elisei au renunțat la orgolii și au decis să mai dea o șansă iubirii lor. Vedeta susține că sentimentele sunt chiar mai puternice decât erau la începutul relației și totul este foarte bine între ei. 


Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, Oana Roman și familia ei au decis să plece departe de București pentru a petrece Crăciunul. Cei trei vor merge la Târgu-Jiu, în vizită la una dintre prietenele Oanei. 


"Anul acesta este primul Crăciun când nu vom fi acasă. E primul an în care plecăm din București pentru că avem o prietenă foarte bună care are o pensiune, undeva lângă Târgu-Jiu. Am puțină treabă acolo și facem și Crăciunul cu ei. E un sentiment ciudat, pentru că de când m-am născut, niciodată nu am făcut Crăciunul decât acasă, la ai mei, apoi la mine, însă anul acesta trebuie să plecăm.


Dar, o să fie bine și frumos.(...) Anul trecut a fost un Crăciun trist, pentru că am fost despărțiți, a fost cumplit de greu. Anul acesta va fi unul fericit, sperăm ca la anul să fie și mai fericit", a declarat Oana Roman pentru wowbiz.ro. 


Fiica Oanei Roman a făcut deja lista de cadouri pentru Moș Crăciun. Vedeta a dezvăluit că vor mai face o scrisoare pentru ca moșul să știe unde să le găsească. Izabela este foarte entuziasmată și așteptă cu nerăbdare să vadă ce îi va aduce Moș Crăciun. 


Oana Roman a declarat că anul 2021 a fost unul pentru ea, iar pentru 2022 își dorește sănătate, iar lucrurile să meargă măcar la fel bine cum au mers până în prezent. 

"2021 a fost un an foarte bun pentru mine și îmi doresc ca 2022 să fie măcar la fel de bun ca cel care a trecut. Să fie un an cu mai multe împliniri și să fim sănătoși.", a adăugat vedeta. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel