Jean Paler, val de ironii la adresa cărții scrise de Irinel Columbeanu: „Nu cred că o face pentru bani, ci să se dea mare”

Data publicării:
Jean Paler, Foto Facebook
Descriere foto: Jean Paler, Foto Facebook

Irinel Columbeanu își va lansa astăzi prima carte din trilogia ”Istoriile unui vehement – Ipocrația”. Ce spune Jean Paler despre aceste eveniment?

Irinel Columbeanu își va lansa astăzi, la ora 15:00, la Palatul Suter, prima carte din trilogia ”Istoriile unui vehement – Ipocrația”, în care vorbește despre întreaga sa viață. La eveniment vor participa și fostele iubite ale omului de afaceri, Romanița Iovan și Brianna Caradja.


În paginile cărții scrise de Irinel Columbeanu, fanii vor putea afla detalii picante din relațiile intime ale fostului milionar. Acest aspect a trezit deja controverse în rândul vedetelor, iar Jean Paler a făcut mai multe glume la adresa omului de afaceri. 


Actorul spune că ar scrie și el o carte despre fostele iubite dar nu și le mai aduce minte pe toate. În plus, spune că pe Irinel Columbeanu l-au ajutat banii pentru a avea aceste femei în viața sa, însă despre el poate spune că a avut lipici. 


"Nu știu ce să zic, poate că și eu voi scrie o carte despre iubitele mele, singurul impediment e că nu le mai țin minte pe toate. O să fac o listă înainte și abia după aceea mă pun pe povestit. Diferența dintre mine și Irinel e că el a avut bani și d-aia a avut femei, în timp ce eu nu am avut bani, dar am avut lipici Super Glue!", a declarat Jean Paler, pentru Playtech.ro.


Jean Paler consideră Irinel Columbeanu a decis să își pună viața pe tavă pentru „a se da mare” și nu este vorba despre bani. 


"Nu cred că o face pentru bani, ci să se dea mare, căci, la înălțime….no comment!", a mai spus actorul, pentru sursa citată.

 

Jean Paler are probleme grave de sănătate: "M-am obișnuit cu infarct după infarct"

 


Jean Paler trece prin momente grele din cauza problemelor grave de sănătate cu care se confruntă. Actorul a ajuns la capătul puterilor.


„Sunt cardiac cronic, operat, cu stenturi, am și defribilator. Medicamentele mă costă 1400 de lei ope lună. Am o pensie de 840 lei, mi-e și rușine. M-au uitat toți, parcă nici nu exist! Dacă nu aș avea familia să mă ajute, aș fi pierdut! În fiecare an stau în spitale câte patru luni.


Am 4 stenturi și un defibrilator. Inima mea mai funcționează doar 30 la sută. Doctorii se minunează cum de mai poate inima să împingă sângele la cap și la picioare. Inima bate în fibrilații, face sincope. 12 secunde inima mea nu a bătut deloc.


Puteam să mor! Eram pe stradă, în Sinaia, și am făcut o sincopă. Am căzut în fața unei mașini. Omul a crezut că m-a lovit el cu mașina. Au dat telefon la 112 și m-au dus la Fundeni, unde m-au pus pe picioare. M-am obișnuit cu infarct după infarct”, a povestit actorul în emisiunea Teo Show, de la Kanal D.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel