Minodora, DIETA minune prin care a slăbit 40 de kilograme: ”Eram la un pas să fac diabet”

Data publicării:

Minodora a trecut printr-o transformare radicală, reușind să slăbească 40 de kilograme.

Minodora a trecut printr-o transformare uriașă în ultima vreme, când a reușit să scape de 40 de kilograme în plus. Artista cântărea 100 de kilograme după cum declara chiar ea, motiv pentru care a decis să apeleze la diferite diete. Chiar dacă, în primă instanță, credea că salvarea va veni din partea operației la stomac, pe care a și făcut-o în 2017, tot stilul de viață sănătos și echilibrat a ajutat-o să ajungă la greutatea dorită.

„Am ajuns unde mi-am dorit. Am acum 60 kg, de la 100. Am slăbit în doi ani, treptat. Mă simt bine, sunt ok, am slăbit sănătos, mănânc carne, cu limită, ouă, salate, de toate. Eram la un pas să fac diabet, iar operaţia de tăiere de stomac te ajută cu diabetul. Am fost foarte, foarte aproape, grăsimea nu aduce nimic bun niciodată, acum am scăpat, mai iau vitamine.”, a spus Minodora, potrivit wowbiz.

”Operaţia de tăiere de stomac nu îţi taie pofta de mâncare!”

Chiar dacă a făcut operația de micșorare a stomacului cu gândul că așa va reuși să slăbească mai repede, Minodora mărturisește faptul că nu s-a întâmplat asta. Ba mai mult, după această intervenție chiar s-a îngrășat câteva kilograme.

„Eu am stomacul tăiat prin operaţia de gastric sleeve din 2017. Însă vreau să se ştie foarte clar de la o persoană care a trecut prin aşa ceva. Operaţia de tăiere de stomac nu îţi taie pofta de mâncare! Doar că nu mai poţi mânca o perioadă la fel de mult. După care dacă tot mănânci, mănânci stomacul se măreşte din nou, pentru că este elastic, ca un balon. După operaţie am pus într-un an şi jumătate peste 5 kilograme. Nici nu am apucat să se facă procesul de slăbire. Eu am pornit de la 100 de kilograme şi acum am 62! Întotdeauna am fost capricioasă şi am făcut numai ce am vrut. Doctorul mi-a spus că dacă vreau să slăbesc mai mult de 20 kg, trebuia să slăbesc 30 kg, să nu mai mănânc între mese. Stomacul fiind foarte mic… Ce se întâmplă, mănânc 4-5 guri şi nu mai pot! Iar eu ar trebui să stau o oră la masă. Nu fac acest lucru. Mănânc 4-5 guri, m-am săturat şi peste 2 ore îmi este iar foame’, spunea Minodora.

Ce-și amintește Minodora despre începutul relației cu soțul ei

Minodora este împreună cu soțul ei, Liviu, de 18 ani. Artista era pe vremea aceea implicată în altă relație, cu Cătălin Arabu și l-a cunoscut pe cel ce urma să îi schimbe viața complet la studio.

„La studio l-am cunoscut. Eram pe finalul relației cu Cătălin. I-am propus producătorului meu să lucrez un album cu Liviu. Patronul lui Liviu, actualul meu soț, avea casă de producție la Timișoara. Ne-am dus să lucrăm un album și după un album l-am luat să îmi lucreze toată viața.”, a povestit artista, potrivit spynews.

Minodora și-a dat seamă că Liviu nu este într-o relație

Dacă la început, Minodora spune că Liviu nu i-a atras atenția ca bărbat, ci doar ca artist, spre sfârșitul albumului apăreau și primele semne care să o determine pe cântăreață să înceapă să se îndrăgostească de el. Mai mult, Minodora era chiar sigură de faptul că acesta nu este într-o relație, dându-l de gol un indiciu.

„Aveam apartament la Reșița și stăteam cu Cătălin acolo. Ne-am hotărât să stăm la Reșița cât timp lucrăm albumul. La piesa numărul 8 a albumului l-am sesizat pe Liviu ca bărbat. Mi-am dat seama că era singur că era cam netuns. L-am observat de la începutul unei piese lente și l-am observat datorită degetelor”, a adăugat ea.

Elena Merișoreanu va ajunge din nou pe masa de operație.”Nu mai am cartilagiu deloc la picior”. Cât va lipsi artista de pe scenă EXCLUSIVGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel