Minodora, devastată de moartea mamei ei: „La mormânt mi s-a făcut rău, am căzut pe jos”

Data publicării:
Minodora, captură video Youtube
Descriere foto: Minodora, captură video Youtube

Minodora a vorbit despre durerea pe care a simțit-o, când mama sa s-a stins din viață.

Minodora a trecut printr-o mare cumpănă, în luna august. Artista și-a pierdut mama, după mai multe încercări de a o face bine, în diferite spitale și prin multiple tratamente. În luna aprilie a început adevăratul calvar pentru îndrăgita artistă și pentru familia ei, care a durat până pe 12 august, ultima zi din viață a mamei sale. Vedeta nu-și poate reveni nici acum din șoc și spune că întotdeauna va fi marcată de această pierdere dureroasă.

„Fac și sport, dar în ultima perioadă nu am mai reușit, pentru că am fost foarte supărată. Am pierdut-o pe mama mea, sufletul pereche și nu mi-a mai ars de nimic. Am și strâns banda, am pus-o pe scară, asta îmi place să fac, bandă. Îmi pun și greutăți la picior. Nu am dispoziție acum. Nu m-am așteptat să o pierd pe mama. Totul a început să se întâmple din aprilie, atunci am primit un telefon, când tata mi-a spus că a găsit-o cu capul pe masă. S-a dus tata până în curte, pentru că ei s-au mutat la casa bunicilor mei. Făcuse un atac cerebral, iar cheagul acela s-a oprit la intestinul subțire. A făcut infarct la stomac, asta s-a întâmplat în aprilie, după care au urmat numai probleme. Am tot tras de atunci. I se dăduseră atunci șanse de 1% să supraviețuiască, dar a reușit să o salveze și am plecat acasă fericite. Au urmat alte momente grele însă, după o lună de zile a făcut multiple atacuri cerebrale chiar în mijlocul creierului”, a declarat Minodora, în cadrul emisiunii „După faptă și răsplată”, realizată de Cristina Șișcanu. 

VEZI și: Minodora, legătura neștiută cu Dan Diaconescu: „El s-a gândit să-mi facă o invitație...”

Minodora a avut o relație extrem de apropiată cu mama sa

Mama Minodorei a fost și principalul ei critic, mărturisește artista, care îi cerea de fiecare dată acesteia o opinie sinceră.

„Ea a fost impresarul meu. Ea a spus: „Copilul meu cântă, copilul meu e talentat, merită să fie auzit de publicul nostru”. Era luptătoare. A fost și cel mai mare critic al meu. Dacă mergeam într-o emisiune în care eram obosită, nu prea mai leg vorbele cum trebuie când sunt obosită, prima persoană pe care o sunam când ieșeam era ea și îmi spunea: „Fato, auzi, te rog frumos mai pune mâna pe o carte, pentru că nu mai știi să vorbești”. Îi explicam că eram obosită și îmi spunea să stau acasă. Nu a fost o cioară care își lăuda puiul. Era foarte critică.”, a continuat artista.

Minodora, DIETA minune prin care a slăbit 40 de kilograme: ”Eram la un pas să fac diabet”

„Eu nu mai sunt aceeași persoană și nu o să mai fiu niciodată”

Minodora a povestit cu ochii în lacrimi calvarul prin care a trecut mama sa, până în ultima clipă din viață, când starea de sănătate i se degrada pe zi ce trece. Chiar dacă știa faptul că sfârșitul este din ce în ce mai aproape, artista a suferit enorm când a auzit vestea tragică.

„Pe 12 august s-a întâmplat tragedia. Prima parte din aprilie am stat cu ea, la Timișoara, să avem grijă de ea, la spital. De la 1 iulie, când s-a întâmplat să o ducem din nou la spital l-am dus pe Marco acolo. La câteva zile, când i-am zis că merg la mare să cânt și am întrebat-o dacă este totul ok, mi-a zis că da, să merg să-mi fac treaba, mi-a spus întotdeauna că va ajunge într-o zi să se ducă, dar să nu audă că eu nu-mi onorez evenimentele. La cinci zile după, m-au sunat că e grav, a făcut în pat. Am dus-o iar la spital și a stat 44 de zile, până pe 12 august internată. Mi-am făcut treaba până în ultimul moment, când saturația s-a dus la 0. Când am aflat, soțul meu a bufnit în plâns rău, eu la fel, eram cu instrumentele în mașină. Când am văzut-o așa, am urlat. Am stat cu ea, dar nu am putut să o ating. Îmi este teamă. La mormânt mi s-a făcut rău, am căzut pe jos. Eu nu mai sunt aceeași persoană și nu o să mai fiu niciodată.”, a mai spus artista, cu ochii în lacrimi.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Homepage


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel