Minodora s-a îngrășat, după moartea mamei sale. Vedeta este devastată de durere: „Nu am mai fost atentă la ce se întâmplă cu mine”

Data publicării:

Minodora este devastată de durere, după moartea mamei sale. Artista a recunoscut că s-a îngrășat din cauza supărărilor. 

Minodora a trecut printr-o grea încercare anul trecut. Vedeta și-a pierdut mama sau, așa cum declara ea recent, „sufletul”, pentru că cele două aveau o relație extrem de apropiată, iar moartea a venit ca un șoc pentru artistă. Tragedia s-a întâmplat în luna august, însă nici până astăzi solista nu a reușit să-și recupereze zâmbetul pe care-l purta mereu pe buze.

Minodora s-a îngrășat, după moartea mamei sale

Artista a recunoscut că moartea mamei a afectat-o foarte rău și încă nu acceptă faptul că cea care i-a dat viață nu mai este printre noi. 

” Ultimul an a fost cel mai greu din viața mea, foarte trist. Abia am așteptat să se termine cât mai repede. (…). Nici nu vreau să vorbesc la timpul trecut. Orice făceam, de la mâncare de cartofi, până la spectacolul de la Sala Palatului, am discutat cuea în fiecare zi. Acum că nu mai este, deși am familia lângă mine, mă simt singură pe lume. E foarte greu, nu mi-am imaginat că ruptura aceasta de părinți și în special de mamă va fi așa”, a mărturisit Minodora, pentru impact.ro.

Minodora: „Nu am mai fost atentă la ce se întâmplă cu mine”

Minodor a mărturisit că a acumulat kilograme în plus, pe sistem nervos. Artista recunoaște că moartea mamei a afectat-o atât de rău, încât nu s-a mai gândit deloc la ea. 

” Încerc să mă adun, să dau 4-5 kilograme jos. Sunt ok, nu se vede ce am acumulat, dar de când am pierdut-o pe mama nu am mai fost atentă la ce se întâmplă cu mine, nu am mai ținut cont și pe sistem nervos am tot băgat în gură câte una, câte alta”, a adăugat artista.

Artista, sărbători triste fără mama sa

Chiar dacă venirea sărbătorilor de iarnă reprezintă o bucurie pentru toată lumea, Minodora a avut parte de cel mai trist Crăciun. Minodora a petrecut primele sărbători fără mama sa. 

„Anul ăsta pentru mine nu va fi unul fericit, nu vor fi sărbători fericite. Poate cu timpul Dumnezeu mă va ajuta să trec peste. Eu am pierdut-o pe mama anul acesta și este cel mai cumplit din viața mea. Deocamdată încerc să am zâmbetul la purtător, este foarte greu.

Când mi-o amintesc pe mama de Crăciun mă gândesc la cornulețe cu gem și cu untură de porc, pentru a ieși fragede. Poze cu cozonacii, dacă nu eram în zonă. Întotdeauna după ce cântam de revelion, la 12 noaptea, primul telefon era de la mama, acum a mai rămas doar tata. Pentru mine mama continuă să fie aerul meu, respirația mea. I-am făcut un brăduț, o să-i aprind o lumânare, mai vorbesc cu ea. Eu vorbeam cu mama e 5-6 ori pe zi, iar dacă se întâmpla să o sun doar de două ori îmi spunea că nu mai sunt prietena ei, că nu am vorbit suficient. Mai merg prin casă și îi spun că nu mai este prietena mea pentru că nu o mai aud. Trebuie să merg mai departe, pentru băiat.”, a declarat artista, în cadrul unei emisiuni TV

Citește și: Minodora, probleme cu fiul ei: „A avut atitudine de cocalari. Dacă sare calul ia una după cap”

Mihai Morar, destăinuiri tulburătoare despre diagnosticul fiicei sale: „Neputința de a face ceva pentru copilul tău bolnav este, sigur, cel mai greu de dus dintre toate neputințele”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel