Ce o așteaptă pe Minodora anul viitor: „Urmează pentru ea o perioadă de însingurare, se va izola”

Data publicării:

Minodora a trecut printr-un șoc uriaș anul acesta, după ce și-a pierdut mama fulgerător. 

Minodora a trecut printr-o grea încercare anul acesta. Vedeta și-a pierdut mama sau, așa cum declara ea recent, „sufletul”, pentru că cele două aveau o relație extrem de apropiată, iar moartea a venit ca un șoc pentru artistă. Tragedia s-a întâmplat în luna august, însă nici până astăzi solista nu a reușit să-și recupereze zâmbetul pe care-l purta mereu pe buze. În acest sens, Marian Golea spune că vine o perioadă mai dificilă pentru Minodora, care va încerca să se îndepărteze de toți oamenii din viața ei. 

„Este un justițiar înăscut și așa va fi toată viața ei. Va fi împotriva a tot ce există. Zodia ei are anul acesta o energie a cimitirelor. Adică poate auzi despre un deces, o îmbolnăvire. Această energie trece la anul, nu vreau să compensăm această durere a ei cu niște vești nemaipomenite, adică anul viitor va fi unul mult mai bun decât ăsta. Se pare că următoarea perioadă de 9 ani are o stea a talentului care o va face pur și simplu din ce în ce mai bună, nu va abandona cântatul.”, a spus Marian Golea, în cadrul emisiunii Exclusiv VIP, de pe Prima TV.

Citește și: Minodora, devastată de moartea mamei ei: „La mormânt mi s-a făcut rău, am căzut pe jos”

 

Chiar dacă această perioadă vine cu o mare încărcătură emoțională, Minodora nu trebuie nicio clipă să-și atragă asupra ei vina acestui eveniment, susține Marian Golea. 

„Urmează pentru ea o perioadă de însingurare, se va izola de lume, ceea ce nu e formidabil. Trebuie să caute lumea. Ea nu trebuie niciun moment să se simtă responsabilă pentru ceea ce nu are putere să facă. Asta e viața, nu avem ce face. Ea e prea puternică pentru a se ascunde.”, a mai spus specialistul în feng shui. 

 

Minodora, sărbători pline de tristețe

Chiar dacă venirea sărbătorilor de iarnă reprezintă o bucurie pentru toată lumea, Minodora spune că anul acesta inima sa nu se va mai putea bucura, ca în trecut. Vedeta rămâne, în continuare, extrem de afectată de această situația, care i-a umbrit complet toată fericirea.

„Anul ăsta pentru mine nu va fi unul fericit, nu vor fi sărbători fericite. Poate cu timpul Dumnezeu mă va ajuta să trec peste. Eu am pierdut-o pe mama anul acesta și este cel mai cumplit din viața mea. Deocamdată încerc să am zâmbetul la purtător, este foarte greu.

Când mi-o amintesc pe mama de Crăciun mă gândesc la cornulețe cu gem și cu untură de porc, pentru a ieși fragede. Poze cu cozonacii, dacă nu eram în zonă. Întotdeauna după ce cântam de revelion, la 12 noaptea, primul telefon era de la mama, acum a mai rămas doar tata. Pentru mine mama continuă să fie aerul meu, respirația mea. I-am făcut un brăduț, o să-i aprind o lumânare, mai vorbesc cu ea. Eu vorbeam cu mama e 5-6 ori pe zi, iar dacă se întâmpla să o sun doar de două ori îmi spunea că nu mai sunt prietena ei, că nu am vorbit suficient. Mai merg prin casă și îi spun că nu mai este prietena mea pentru că nu o mai aud. Trebuie să merg mai departe, pentru băiat.”, a declarat artista, în cadrul aceleiași emisiuni. 

Te poate interesa și: Minodora, probleme cu fiul ei: „A avut atitudine de cocalari. Dacă sare calul ia una după cap”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel