Minodora a slăbit foarte mult. Fanii sunt îngrijorați pentru sănătatea vedetei: „Ești exagerat de slabă”

Data publicării:
Minodora, sursa foto Instagram
Descriere foto: Minodora, sursa foto Instagram

Minodora a luptat o viață întreagă cu kilogramele în plus. După foarte multe eforturi, vedeta a reușit să ajungă la silueta pe care o visa. 

Minodora este una dintre cele mai bune voci din România. Artista se bucură de un succes imens pe plan muzical, iar acum poate spune că este o femeie împlinită. Ani la rând vedeta s-a luptat cu kilogramele în plus. După lungi eforturi, aceasta a reușit să aibă silueta pe care și-o dorea. 


”Am ajuns unde mi-am dorit. Am acum 60 de kg de la 100. Am slăbit în doi ani, treptat. Mă simt bine, sunt ok, am slăbit sănătos, mănânc carne, cu limită, ouă, salate, de toate”, a spus Minodora la Antena Stars.

Minodora, după ce a slăbit 40 de kilograme. Ce alimente poate consuma acum vedeta: „Eram la un pas să fac diabet”


Recent, a postat pe pagina de Instagram un videoclip din timpul unei ședinte foto. Cu o bluză roșie și o pereche de pantaloni de piele, Minodora și-a pus în valoare formele de invidiat. Fanii au fost șocați să vadă cât de mult a putut slăbi. Chiar dacă a primit multe comentarii de încurajare, au fost și persoane care i-au atras atenția că a slăbit prea mult și ar trebui să se oprească. 

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Minodora (@minodorartist)

 

"Ești exagerat de slabă, nu cred că ai slăbit tu pentru că ai vrut, este cumva vorba despre o problemă de sănătate?", "Oprește-te, nu mai slabi, ajunge!", au fost câteva dintre comentariile primite de Minodora pe Instagram. 

 

Minodora s-a confruntat cu greutăți foarte mari la începutul carierei: „Trebuia să câștig premiul ca să avem bani de tren înapoi”


”Eram la un pas să fac diabet, iar operația de tăiere de stomac te ajută cu diabetul. Am fost foarte, foarte aproape, grăsimea nu aduce nimic bun niciodată, acum am scăpat, mai iau vitamine.


Operația de tăiere de stomac nu îți taie pofta de mâncare, doar că nu mai poți mânca o perioadă la fel de mult, după care dacă tot mănânci stomacul se mărește din nou”, a spus Minodora la Acces Direct.

 

Minodora, clipe de GROAZĂ înainte de operație: „Țipam în casă, mă urcam pe pereți”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel