Minodora s-a confruntat cu greutăți foarte mari la începutul carierei: „Trebuia să câștig premiul ca să avem bani de tren înapoi”

Data publicării:
Minodora, sursa instagram
Descriere foto: Minodora, sursa instagram

Minodora a vorbit pentru prima oară despre perioada de început în carieră. Vedeta nu avea bani nici măcar de tren. 

Chiar dacă acum este una dintre cele mai bune voci din România, Minodora a pornit de jos. Vedeta nu a avut o situație financiară prea bună în copilărie, iar pentru a merge la concursuri muzicale, mama ei trebuia să facă eforturi foarte mari. 


„Mama mea mi-a fost impresar. Am fost la festivaluri cu bani împrumutați de la prietenii ei, cu haine de la second-hand de la prietenul ei. Ea le lua, le spăla, le aranja și concuram cu fetele bogate de la festival. Concuram cu Anda Adam, prietena mea de suflet. Ea a avut o situație bună întotdeauna, eu nu am avut așa situație”, a spus Minodora pentru Antena Stars. 


Minodora a vorbit deschis despre perioada de început în carieră. Vedeta a avut probleme financiare, dar nu s-a lăsat niciodată bătută. Părinții vedetei făceau eforturi considerabile pentru ca artista să meargă la concursuri. 


„Din ultimii bani de la un festival mergeam repede la coafor. De machiat mă machia mama, din rujuri din care băgai degetul să scoți din el să dai pe buze. Ieșeam întotdeauna cu fruntea sus de la festivaluri, nu mă lăsam. Banii erau împrumutați să mergem la festivaluri și eram pe premiza că avem bani doar de dus, de întors nu mai aveam, trebuia să câștig premiul ca să avem bani de tren înapoi”, a mai povestit artista. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel