Minodora, după ce a slăbit 40 de kilograme. Ce alimente poate consuma acum vedeta: „Eram la un pas să fac diabet”

Data actualizării: | Data publicării:
Minodora. Foto Facebook
Descriere foto: Minodora. Foto Facebook

Minodora este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România. Vedeta a reușit să slăbească foarte mult în doar 2 ani de zile. Care este meniul artistei?

Minodora s-a luptat ani de zile cu kilogramele îm plus. Artista a suferit enorm în trecut, ba mai mult a fost doar la un pas de a avea grave probleme de sănătate. Operația la stomac, ambiția și timpul i-au adus Minodorei silueta pe care și-a dorit-o dintotdeauna. Cântăreața este foarte mulțumită de felul cum arată și spune că nu are foarte multe restricții în ceea ce privește alimentația. 


”Am ajuns unde mi-am dorit. Am acum 60 de kg de la 100. Am slăbit în doi ani, treptat. Mă simt bine, sunt ok, am slăbit sănătos, mănânc carne, cu limită, ouă, salate, de toate”, a spus Minodora la Antena Stars.


Vedeta susține că a fost la un pas de a se îmbolnăvi grav. Aceasta susține că din cauza kilogramelor în plus era să facă diabet. Operația la stomac a ajutat-o foarte mult pe Minodora, dar susține că după această intervenție chirurgicală oamenii au nevoie și de foarte multă ambiție. 


”Eram la un pas să fac diabet, iar operația de tăiere de stomac te ajută cu diabetul. Am fost foarte, foarte aproape, grăsimea nu aduce nimic bun niciodată, acum am scăpat, mai iau vitamine”, a spus Minodora la Acces Direct.


”Operația de tăiere de stomac nu îți taie pofta de mâncare, doar că nu mai poți mânca o perioadă la fel de mult, după care dacă tot mănânci stomacul se mărește din nou”, a adăugat artista. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel