Mike, iubitul Iuliei Albu, rupe tăcerea. Ce a descoperit despre vedetă, după participarea la America Express: „Nu am mai văzut-o așa niciodată”

Data publicării:

Mike are doar cuvinte de laudă la adresa criticului de modă, alături de care a participat la America Express, competiție care le-a pus sub semnul întrebării relația.

Mike și Iulia Albu au format unul dintre cele mai controversate cupluri de la emisiunea America Express, care s-au certat adesea pe traseu și care au ajuns de multe ori să izbucnească nervos unul în fața celuilalt, din cauza neînțelegerilor generale de stres, oboseală și de opiniile diferite. Mai mult, cei doi au ales chiar după competiție să meargă pe drumuri separate, însă iubirea i-a adus la scurt timp înapoi, împreună. Astfel, chiar dacă acest show i-a supus pe cei doi multor teste și le-a pus chiar sub semnul întrebării relația, Mike spune că partea cea mai bună este că a descoperit extrem de multe lucruri pe care nu le știa despre partenera sa de viață, dar nici despre el însuși.

„Măi, eu am învățat că am un fitil mai scurt decât credeam că-l am. Iulia a învățat să se dea jos din pat la cinci dimineața în trei secunde. De fapt, la cinci și jumătate. La cinci nu prea, de obicei. A învățat să se machieze foarte repede, să se îmbrace foarte repede, să mănânce foarte repede, să nu se oprească toată ziua. A fost un fel de Duracell. Nu am mai văzut-o așa niciodată.”, a declarat Mike, potrivit Fanatik.

VEZI și: Mara Bănică, atac dur la adresa relației Iuliei Albu: „Ce femeie stă lângă un om care se comportă așa? Cum să înduri așa ceva?”. Câte operații estetice și-a făcut

Ce admiră cel mai mult la Iulia Albu

Chiar dacă Iulia Albu este una dintre cele mai controversate apariții dintre persoanele publice de la noi din țară și își spune adesea părerea tranșantă cu privire la orice fel de subiect, Mike spune că celebrul critic de modă este total diferit în relație. Când vine vorba de lucrurile pe care le adoră cel mai mult la partenera sa de viață, bărbatul spune că, de departe, latura sa artistică și modul unic de a fi sunt trăsăturile ce o diferențiază de orice altă persoană.

„Nu e deloc! Absolut deloc. Niciodată nu a fost. Ea, cu partea ei artistică și nebună, să spun așa, e ceea ce mă atrage. Eu o iubesc tocmai pentru partea asta. Nu cred că sunt mulți oameni care au ce găsești în caracterul ei. Pe mine chiar asta mă atrage la Iulia. Este inedită și nu o pot schimba.”, mai spune bărbatul.

VEZI și: Carmen Harra a dat verdictul. Ce spune celebra clarvăzătoare despre relația dintre Iulia Albu și Mike: „Anul care vine...”

Cum vor petrece de Ziua Îndrăgostiților

Și, pentru că Ziua Îndrăgostiților se apropie cu pași repezi, cei doi și-au făcut deja planurile și știu cum vor petrece cele două zile destinate cuplurilor din luna februarie. Chiar dacă sunt mai mult adepții sărbătorilor românești, aceștia spun că vor petrece și de Valentine’s Day, pe 14 februarie, însă în modul lor caracteristic.

„O să facem ceva de Dragobete, da, noi suntem pe tradițional, ne place românește. O să facem ceva și de Valentine’s Day, dar nu ce se face de obicei. Adică am auzit că oamenii se adună și-și împletesc codițe. Nu facem asta. De Dragobete o să facem ceva foarte drăguț, care nu se poate spune. Vom pleca într-o vacanță, cred că acum vom pleca în Barcelona, parcă, pe urmele lui Gaudi!”, a continuat și Iulia Albu.

Citește și: Iulia Albu, motivul divorțului de Mihai Albu: „Ăsta este simplul adevăr. Mi-am dat seama că nu putem să continuăm...”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel