Mara Bănică, atac dur la adresa relației Iuliei Albu: „Ce femeie stă lângă un om care se comportă așa? Cum să înduri așa ceva?”. Câte operații estetice și-a făcut

Data actualizării: | Data publicării:

Mara Bănică a dezvăluit operațiile estetice pe care a ales să și le facă la final de 2023.

Mara Bănică a fost invitată în cadrul emisiunii La Măruță, de pe Pro TV, unde a vorbit despre operațiile estetice pe care a ales să și le facă la final de 2023. Chiar dacă a făcut extrem de multe sacrificii pentru a avea parte de aspectul fizic din prezent, aceasta a fost deranjată de criticile primite în mediul online, dar și de comparațiile pe care fanii le fac între ea și Iulia Albu. Astfel, prima dată, aceasta a ținut să puncteze faptul că nu are cum să se asemene cu criticul de modă, din cauza faptului că ea nu ar accepta niciodată lângă ea un astfel de bărbat.

„Îmi zice lumea că eu sunt Iulia Albu, în primul rând eu n-am alături de mine un Mike, ferească Dumnezeu. Nu te-ai uitat la America Express? (nr. îl întreabă pe Cătălin Măruță). E ceva rău. De ce? El e ceva rău. Eu o privesc pe Iulia Albu cu alți ochi de atunci. Cum să înduri așa ceva? Ce femeie stăpână pe ea, puternică, poate să stea lângă un om care se comportă așa? Opinia mea, iartă-mă. Să faci atâtea sacrificii doar să ai pe cineva, să știi că ești cu cineva? Atâta umilință și atâta... fiecare cu viața lui, dar atâta timp cât ți-o expui la televizor, lasă-i pe alții să aibă păreri.”, spune Mara Bănică, în cadrul emisiunii La Măruță, de pe Pro TV.

Citește și? Iulia Albu, motivul divorțului de Mihai Albu: „Ăsta este simplul adevăr. Mi-am dat seama că nu putem să continuăm...”

Ce spune despre Andreea Bălan

Astfel, pentru a-și face toate îmbunătățirile pe care și le-a dorit, aceasta a fost nevoită să stea pe masa de operație timp de 12 ore. Întreaga procedură a fost extrem de dificilă, povestește Mara Bănică, iar durerile de după procedeu au fost și ele unele extreme. Mai mult, extrem de asumată, aceasta a dezvăluit și toate operațiile pe care le-a făcut până acum, semn că nu o afectează comentariile negative care o pot învălui pe această temă.

„Le cresc sânii de la mărar. Știi asta, nu? Andreea Bălan a mâncat atâta mărar, până și-a făcut atât sânii, bravo ei, la mine nu a mers, poate am alergie la mărar. Eu am făcut un lifting facial total, lip lift, 12 ore a ținut operația. Patru zile cât am stat în spital, ziceai că m-a bătut cineva, nu am putut să mănânc 4 săptămâni, ți-o spune cineva care a făcut cam toate operațiile estetice, la sâni de 4 ori, nas o dată, liposucție, am trecut cam prin toate, o durere cumplită. A fost cumplit, am întrerupt operația la jumătate, m-am dat jos de pe masă, nu mai puteam.”, a continuat aceasta.

VEZI și: „Nu văd șanse între Deea Maxer și Robert”. Carmen Harra, predicții pentru vedetele din România. Ce spune despre viața sentimentală a Oanei Roman

Nu s-a bucurat de sărbători

Sărbătorile ce tocmai au trecut au prins-o, astfel, pe Mara Bănică extrem de umflată și cu niște dureri groaznice, motiv pentru care aceasta spune că nu a petrecut în niciun fel. Cu toate acestea, vedeta este mulțumită de modul în care arată și nu e de acord cu criticile venite din partea fanilor săi.

„Acum nu mai resimt dureri, dar Crăciunul și Revelionul am fost bombardată rău, am fost vânătă rău. Mie nu mi se pare că e mare diferența, dar fața e mai rotundă acum, pentru că sunt încă umflată, dar se așează după un timp, dar nici ce-mi spun ăștia de pe internet.”, mai spune ea.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel