Mihai Trăistariu, verdict pentru Eurovision. Cine va câștiga finala mare: „Concursul din acest an mi se pare CEL MAI GREU din câte am văzut eu până acum”

Data actualizării: | Data publicării:
Mihai Trăistariu, foto instagram
Descriere foto: Mihai Trăistariu, foto instagram

Mihai Trăistariu, fost reprezentant al României la Eurovision, a dezvăluit pe cine pariază în finala mare din acest an. 

România a participat la Concursul Muzical Eurovision de 21 de ori, debutând în concursul din 1994 și plasându-se pe locul 3 de două ori, și anume în 2005 cu Luminița Anghel & Sistem și în 2010 cu Paula Seling & Ovidiu Cernăuțeanu, locul 3 fiind cea mai bună performanță a României la Eurovision.

România s-a clasat în Top 10 de 6 ori, pentru prima oară în 2002, cu Monica Anghel și Marcel Pavel, urmați de prestațiile din 2003, 2005, 2006, 2010 și 2017.

Liana Stanciu, despre ratarea calificării în finala Eurovision: Cred că a fost lipsa de experienţă a lui Roxen


În 2006, Mihai Trăistariu a făcut furori la Atena cu melodia "Tornerò". Piesa României a terminat pe locul 4, cu 172 de puncte, cel mai mare punctaj obținut de România (până la acel moment) dar, din cauza multor țări participante, România nu a putut obține un loc printre primii trei. În acest an, Spania și Moldova au fost cele două țări care au oferit României punctajul maxim de 12 puncte.

Trăistariu explică de ce România a ratat calificarea în finala EUROVISION 2021 și se gândește să participe pentru altă țară

În ultimii 3 ani, România nu a reușit să se mai califice în finala concursului. 


Ieri, Mihai Trăistariu a analizat prestația artiștilor din semifinala 2 și a spus care este favoritul lui. 

 

"Eurovision. Aseara. Semifinala a II-a. Părerea mea.

- văd și simt multă bucurie în sală. Ar trebui să luăm exemplu pentru selecțiile noastre naționale.

- concursul din acest an mi se pare CEL MAI GREU din câte am văzut eu până acum! Și am văzut toate edițiile din 1998 încoace...

Piese - una și una, artiști - unul și unul ...

Totuși, Semifinala I a fost puțin mai Wooow.

- țările care și-au ales soliști fără voce... au făcut până la urmă ca lucrurile să sune brici: backing-ul lor vocal cântă toată piesa iar artistul/artista e cu... " hai să v-aud", " gălăgie " etc. Așa se "rezolvă" un LIVE când nu-l poți duce singur la capăt.

Aviz amatorilor ... Singura problemă la acest Eurovision e că unii din backing au cântat atât de bine încât au făcut de rușine solistul de pe scenă. Totuși... nici asta nu contează

- la finalul piesei, pachetul a sunat perfect.

- grecoaica concurează lejer pentru Miss Eurovision.

La fel și cele 3 sârboaice = un fel de Beyonce la puterea a III-a ...

- au fost toate genurile muzicale pe scenă. Iar asta e fabulos.

- mi-a plăcut enorm că cei 3.500 de oameni din public stau lipiți unii de alții ... fără nicio "DISTANȚARE SOCIALĂ". Lumea și-a revenit la normal. Era și timpul!

- cea mai bună voce din Semifinala a II-a e Albania. N-am agreat în trecut cântatul în limba țării respective. Iată, însă, că acum mi s-a părut fain. Am auzit toate limbile posibile și imposibile.

- aștept acel mult vehiculat MONDOVISION. Când o să apară China, Coreea în concurs ... o să ștergeți cu buretele tot ce credeați că înseamnă un show pe scenă.

Preferatele mele din Semifinala a II-a au fost : ELVEȚIA, FINLANDA, ALBANIA, PORTUGALIA, SERBIA.

Sâmbătă ... să câștige cel mai bun!

P.S: Personal, cred că FRANȚA câștigă Finala Mare! Pe de-o parte mă enervează vibrato-ul căpresc din glasul ei. Eu îl dau chiar exemplu negativ elevilor mei.... însă, cumva, la ea are un farmec.", a scris Mihai Trăistariu pe Facebook. 

Dan Bittman, reacție după ce România a ratat calificarea la Eurovision: „Să nu ne mai ducem pentru că nu e bine”

 

România a ratat calificarea în finala Eurovision 2021
 

Roxen, reprezentanta României la Eurovision 2021, a ratat calificarea în finala celebrului concurs.

 

„Noaptea trecută am avut onoarea să vă transmit un moment foarte special. În ciuda rezultatului, inimile noastre au fost acolo. Noi am dat tot ce-am avut mai bun, iar mesajul nostru s-a făcut auzit. Multumesc foarte mult tuturor celor care m-au sustinut și celor care continua sa-mi arate o dragoste incredibila! Multumesc, Eurovision! A fost un moment foarte special din viața mea si sunt super recunoascatoare pentru tot! Nu ești singur”, a scris Roxen, miercuri, pe Instagram.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel