Dan Bittman, reacție după ce România a ratat calificarea la Eurovision: „Să nu ne mai ducem pentru că nu e bine”

Data actualizării: | Data publicării:
Dan Bittman. Captura foto Sinteza zilei, Antena 3
Descriere foto: Dan Bittman. Captura foto Sinteza zilei, Antena 3

Eșecul României la Eurovision a atras o mulțime de critici la adresa interpretării lui Roxen, dar și a modului în care a fost organizată reprezentarea țării noastre. Dan Bittman este însă de altă părere. Solistul trupei Holograf spune că România nu avea oricum șanse de succes în concurs, pe motiv că nu s-ar număra printre țările favorite.

Dan Bittman a fost învitat în emisiunea „Exclusiv Vip”, de la Prima Tv, alături de colegii săi din trupa Holograf. Artistul și-a expus părerea despre participarea României la Eurovision. 

Liana Stanciu, despre ratarea calificării în finala Eurovision: Cred că a fost lipsa de experienţă a lui Roxen


 “Dacă mă întrebați exact ieri care sunt țările care merg la Eurovision puteam să vi le spun. Am văzut Ucraina, am zis sigur se duce. Israel și Malta. Acestea sunt țările tradiționale. Noi nu suntem pe lista”, a declarat Bittman la emisiunea Exclusiv VIP, de la Prima TV.

Trăistariu explică de ce România a ratat calificarea în finala EUROVISION 2021 și se gândește să participe pentru altă țară

Artistul are  și un sfat pentru artiștii care intenționează să participe pe viitor la Eurovision, și anume, să nu o facă, pentru că oricum nu ar avea șanse să se califice. 

“Eu zic să nu mai plătim prostia aia de taxă și să nu ne mai ducem pentru că nu e bine. E o tâmpenie, nu vom mai ajunge acolo, mai ales cu regulile acestea. Pun pariu în emisiune că 5 ani de acum înainte România nu mai scapă în finală. E mai bine să fii realist”, i-a mărturisit Dan Bittman lui Cristi Brancu. 

Ovi, despre eșecul României la Eurovision: „E al treilea an consecutiv când ratăm calificarea”

 

Roxen, prima reacție după ratarea calificării

 

Roxen, reprezentanta României la Eurovision 2021, a ratat calificarea îm finala celebrului concurs.

 

Noaptea trecută am avut onoarea să vă transmit un moment foarte special. În ciuda rezultatului, inimile noastre au fost acolo. Noi am dat tot ce-am avut mai bun, iar mesajul nostru s-a făcut auzit. Multumesc foarte mult tuturor celor care m-au sustinut și celor care continua sa-mi arate o dragoste incredibila! Multumesc, Eurovision! A fost un moment foarte special din viața mea si sunt super recunoascatoare pentru tot! Nu ești singur”, a scris Roxen, miercuri, pe Instagram.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel