Trăistariu explică de ce România a ratat calificarea în finala EUROVISION 2021 și se gândește să participe pentru altă țară

Data publicării:
Mihai Trăistariu, foto instagram
Descriere foto: Mihai Trăistariu, foto instagram

Artistul Mihai Trăistariu a indicat, miercuri, în exclusivitate pentru DC News, care au fost greșelile ce au dus la ratarea calificării României în Marea Finală a Eurovision 2021.

„Roxen este o fată foarte talentată. Practic, nu ai ce să îi reproșezi pentru că are un stil aparte. Să zicem că e o imitație după Billie Eilish, după cum spun toți, dar, în România, e specială prin maniera ei de a cânta. Prin urmare, ca artistă îmi place, chiar dacă e tinerică și mulți spun că nu are experiență, fapt care ar fi cauza pierderii intrării în finală. Dacă acum 2 ani a câștigat și România a stat 2 ani pe tușă... (...) Melodia trebuia schimbată, asta a cerut Eurovision dacă e același artist. Prin urmare, te gândești să fie mai bine. Am văzut sondajele acum 2 ani, dar și acum, de la casele de pariuri din Europa. România a tot scăzut în sondaje. A ajuns până pe locurile 23-24. Am intuit că nu va prinde finala pentru că nu s-a venit cu o piesă mai bună ca acum 2 ani.', a punctat Trăistariu.

'Mai mult, show-ul pus în scenă nu a fost deloc spectaculos, ci șters. Vocea ei nu a fost bine pusă în valoare. Este mai bună în studio decât pe live. Piesa a fost puțin sub cea de acum 2 ani. Noi ne-am prezentat mai rău ca acum 2 ani. În schimb, celelalte țări și-au dat seama că trebuie ceva mai bun. Semifinala de aseară a fost trăsnet. Atât de grea mi s-a părut încât am spus că e imposibil ca România să prindă top 10. Și am avut dreptate.', a declarat Mihai Trăistariu.

DC News: Vei concura în ediția următoare a Eurovision?

'Eu sunt un fan Eurovision de când eram mic. Dar mă uitam și la Cerbul de Aur și la Mamaia. Voiam să le câștig pe toate. La Mamaia am câștigat două premii I, două premii II, două premii III. De asemenea, am luat două premii la Cerbul de Aur. De-a lungul anilor, am râvnit și Eurovisionul. Am tot încercat, de vreo 5 ori, nu am reușit. Știam că perseverența ajută și abia în 2006 am câștigat finala pe România cu piesa Tornero. Am fost cât pe ce să câștig și Eurovisionul mare. La casele de pariuri eram în top 3. A fost și este un țel câștigarea Eurovision. De atunci, am mai concurat de 5 ori. Am 11 participări la Eurovision și cu rezultate ok. Tot timpul am fost finalist. Însă, visul vieții mele este să câștig Eurovisionul cel mare. Nu mă voi lăsa!', a spus Trăistariu.

 

Citește continuarea pe DC News.

.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel